Cutrin, Hiukset, Muotoilutuotteet

Monitoimituuheuttaja, joka yllätti

Cutrin-Chooz-Multivolumizer-01

Tämä tuote tuli tammikuun LivBoxista. Boksin lappua lukiessa mietin, että jes joku tuuheuttava suihke! Kaivoin pullon esiin. Ai tämä on joku Cutrin, meh. Eikä edes suihke, vaan joku geelivoide. Tupla-meh. No, korkkasin pullon kuitenkin testimielessä. Nyt olen siinä pisteessä, että olen viimeisen kuukauden kaivellut pullonpohjia pumppuvarren avulla, jotta saan viimeisetkin pisarat käytettyä. :D

Cutrin-Chooz-Multivolumizer-02

Cutrin Chooz Multivolumizer lupaa tuuheutta, rakennetta ja ryhdikkyyttä kaikenpituisille hiuksille. Se kertoo antavansa joustavaa ja pitkäkestoista tukea sekä lämpö-, kosteus- ja uv-suojan. Ja tämän kaiken se ihan oikeasti tekee. Olen laittanut pyyhekuiviinhiuksiin tätä kolmen pumppauksen verran (tai viime aikoina epämääräisen nokareen, kun pumppu ei jaksanut nostaa viimeistä paria senttiä pullon pohjalta) ja keskittynyt puristelemaan aineen tyveen. Sen jälkeen olen yleensä laskuuttani föönannut hiukset pää alaspäin. En siis voi jättää hiuksia föönaamatta, niin laiskaversio tapahtuu ilman harjaa.. Lopputuloksena ilmavat, tuuheat ja pehmoiset hiukset, joissa on sopivasti tekstuuria ilman koppuraisuutta. Ihan törkeen hyvä.

En tiedä mitä teen, kun tämä ihan kohta loppuu. Pakko ostaa uusi, vaikka kaapissa pyörii ties kuinka monta muuta pulloa. LivBoxin mukaan tämä 75ml pullo maksaa noin 15 euroa. Mun käyttötahdilla (eli 2-3 kertaa per viikko) se kestää aika tasan puoli vuotta. Tuoksuu hedelmäiselle, mutta ei överisti. IHANA!

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Janet torstai 30. heinäkuun 2015 at 14:11

  Jaahas, nyt ehkä pitää metsästää tällainen itsellenikin. Mulle tätä ei silloin Livboxin mukana tullut. Mun tukka kaipaa kans kohotusta. Okei, ehkä pieni leikkaaminen voisi jo auttaa :D

  • Reply Myy perjantai 31. heinäkuun 2015 at 23:49

   Sun tukkapituudella voi olla, että mikään aine ei sitä kohota.. :)

 • Reply Jenna torstai 30. heinäkuun 2015 at 15:36

  Mulla lojuu tää tuolla kylppärin hyllyllä melkein koskemattomana. Pitääpä kokeilla, josko tykkäisin sittenkin :D

  • Reply Myy perjantai 31. heinäkuun 2015 at 23:49

   Heti testaamaan! :)

 • Reply Kaisu torstai 30. heinäkuun 2015 at 15:50

  Tykästyin tähän itsekin. Ostin jo iiison pullon ettei vaan pääse loppumaan. Erittäin hyvä tuote joka täyttää lupauksensa. Minulla on puolipitkät luonnonkiharaiset (ohuet ja liukkaat) hiukset jotka saan tällä hyvin ruotuun.

  • Reply Myy perjantai 31. heinäkuun 2015 at 23:50

   Ai tätä saa isommissakin pulloissa? Jesss :)

 • Reply Mari / The Diary of a shopaholic torstai 13. elokuun 2015 at 21:43

  Mulla pyörii tää kaapin pohjalla testaamatta, kun en koskaan huomaa näissä olevan mitään vaikutusta omiin hiuksiin.. Mut josko nyt sit kuitenkin testaisi :D.

 • Reply Heidi B keskiviikko 19. elokuun 2015 at 22:28

  Tää kuullostaa hyvältä! Pitää ehkä itsekin kokeilla.

 • Leave a Reply