Bette Box, Huulipunat, IsaDora, Kasvojen puhdistus, Lumene, Manna Kadar, Meikit, Meikkivoiteet, Simple

Marraskuun Bette Box

Sitten vielä Bette Box! Marraskuun juhlateemainen boksi oli kunnon meikkiyllätys. Olen itse vähän enemmän ihonhoitotyyppiä, mutta tämä oli tosi onnistunut kokonaisuus ja hyvät tuotevalinnat.

IsaDora Natural Matt Oil-Free Foundation (näyte 20ml) – IsaDoran uutuusmeikkivoiteesta tuli hyvin runsas näyte (20ml kun myyntikoko on 35ml), joka oli vielä ihanasti pakattu pumpputuubiin. Mattakoostumus ei ehkä ole kuivalle iholleni paras, mutta aion ehdottomasti kokeilla tämän. Voihan mukaan sekoittaa jotain kosteuttavaa ja heleyttävää, vaikka Lumenen ihanaa uutta Natural Glow -meikkivoidetta. Ja suurkiitos Bette, että sävy on vaalea!

Manna Kadar GLO Illuminator (20ml) – En tosiaan tiedä kuka Manna Kadar on, mutta tämä on nätihkön oloinen korostusvoide. Kiitos sairastamisen, en ole vielä kokeillut tätä meikissä, mutta tätä voi käyttää meikkivoiteen seassa (no vaikkapa siis tuon mattaisen IsaDoran) tai ihan perinteisesti meikkipohjan päällä korostustuotteena. Jos ymmärrän saatekirjeen oikein, tätä ei myydä Suomessa.

Lumene Nordic Seduction Creamy Lipstick (3.5g) – Oon ihan pihalla näistä Lumenen uusista meikkilinjoista, mutta tämän punan hylsy on ihan supernätti ja huomattavasti ylellisempi kuin vanhat versiot. Bokseista tuli erilaisia punaisen sävyjä, itse sain murretun syksyisen sävyn nimeltä 18 Kesäkimppu. Kesä, syksy, mitä näitä nyt on. Ainakin kädelle puna liukuu tosi kivasti, mutta en ole ihan varma sävystä. Tässä on MAC-tyyppinen, mutta miedompi, vaniljainen tuoksu. Muistelin, että vanhat Lumene-punat tuoksui marjaisalle.

Hätäinen swatch meikeistä. Kuukausi kuukaudelta mun vasemman käden swatchailutila hupenee. Täytyy siirtyä muualle tai alkaa vetää kuvien päälle. :D

Simple Micellar Cleansing Wipes (25kpl) – Koska meikit täytyy toki myös poistaa, oli mukana paketillinen puhdistusliinoja. Simple on mun mielestä varsin kiinnostava merkki ollakseen hyvin edullista markettikamaa ja onkin kiva, että tuotteet on (taas?) rantautuneet Suomeen. Tykkäsin, että liinat on tälläinen jokaisen iholle sopiva herkkisversio ja otan nämä käyttöön. Ja liinat sopi juhlateemaan hyvin, koska ne on se viimeinen ja helpoin tapa putsata meikki, jos tulee vähän väsähtäneenä hipoista kotiin..

Boksissa oli myös tuoksunäyte, mutta unohdin kuvata sen, koska en edes tuoksuttanut sitä. Tällä boksilla oli yllättävän paljon arvoa – yli 60 euroa – kun mukana oli pari täysikokoista meikkituotetta. Aika jees!

Mulle tulee vielä joulukuun boksi, mitähän se pitää sisällään? Kuulin huhua, että kaksi tuotteista olisi Glitz&Glamin Minnan valitsemia ja yksi MouMoun Iinan. :) Odotan mielenkiinnolla.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply