Avène, Body Shop, Clarins, Clinique, Garnier, Louis Widmer, OPI, Orly, Paese, Simple

Huhtikuu 2013 (hankinnat)

Jos palataan vielä huhtikuun yhteenvetoon ennen kuin kuukausi ehtii vaihtua.. :)

Ostin toiselta bloggaajalta muutaman käyttämättömän Orlyn minilakan (5.4ml). Sävyt vasemmalta Terracotta, Green With Envy, Basket Case, Hook Up ja Orange Sorbet. Ihania pirteitä karkkeja kesään!

LivBox keskittyi (periaatteessa) silmiin. Avène Thermal Spring Water (50ml) ei ihan liity silmiin, mutta otin sen käyttöön meikkipohjan viimeistelyyn. Simple Eye Make-Up Remover Pads (30kpl) on jo arvosteltu kunnolla täällä. Paese Eyeshadow sävyssä 205 Retro Style (5g) on niin hileinen, etten tule sitä käyttämään. Siirsin sen avaamattomana odottamaan pääsyä eteenpäin. Clinique All About Eyes Rich (5ml) ei kuulunut pakettiini, mutta sain sen Toveri Marilta (kiitos!), kun marmatin saaneeni ripsivärin. Olin jo pidempään miettinyt tämän testaamista, joten otin voiteen ilolla käyttöön. Clinique High Impact Mascara sävyssä 01 Black (3.5ml) tuli itse paketissa, mutta en vielä tiedä mitä teen sen kanssa. Olen käyttänyt mielestäni juuri tätä ripsiväriä joskus vuonna nakki, enkä niin pitänyt siitä. Voi tosin olla, että se oli joku vanhempi versio.

Osallistuin helmikuussa (!) Facebookissa Garnierin BB-testiryhmään ja huhtikuun lopulla postiluukusta tipahti Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector Eye Roll-On sävyssä Light (7ml). Tämä taitaa olla kooltaan puolet pienempi kuin normaalikokoinen, aika söpö pikkutuubi. Alkutestailun jälkeen väri on minulla aivan liian tumma ja keltainen, mutta katsotaan jos kesä tekee mitään eroa ja postailen tästä sitten joskus.

Hullujen päivien ostokset esittelin erikseen, mutta sen lisäksi minulta lähti vähän mopo käsistä Clarinsin ystävämyynnissä. Kävin siellä vasta toisena päivänä, joten en halua edes kuvitella millainen tarjonta on ollut ensimmäisenä päivänä..

Kasvopaletit maksoivat 10 euroa kappaleelta ja voidemainen poskipuna 2 euroa (!).

Vasemmalta Palette Eclat Face & Blush Powder (10g), Colour Accents Face & Blush Powder (10g) ja Instant Light Blush sävyssä 01 Vitamin Pink (7ml).

Instant Definition Mascara Duo (2x 7ml) oli kalleimpia hankintojani, se maksoi 15 euroa. Luomiväripaletit maksoivat myös 10 euroa kappaleelta. Ostin molemmat mitä jäljellä oli.

Eye Quartet Mineral Palette sävyssä 07 Smokey Passion (5.2g) ja Enchanted Colour Quartet & Liner Palette (4.9g). Ihania! Smokey Passionilla olen meikannut jo useasti (pari versiota löytyy instagrammista, linkkiä sivupalkissa).

Huulipunat maksoivat 2 euroa (!). Ostin näistäkin molemmat mitä jäljellä oli. Joli Rouge oli itseassa vielä viimeinen kappale.

Instant Smooth Crystal Lip Balm sävyssä 02 Crystal Violet (3.5g) ja Joli Rouge Lipstick sävyssä 704 Cupid Red (3.5g). Ensimmäinen on hieman haastava saada levittymään nätisti, mutta kun pikkasen näkee vaivaa, on lopputuloksena kauniin väriset pehmoiset huulet. Jälkimmäinen on loistava peruspunainen ja voidemainen koostumus tuntuu hyvältä huulilla.

Ostin myös Eau des Jardins -paketin (15€), mutta en ole ihan varma pidänkö tuoksusta. Paketissa on tuoksun (100ml) lisäksi vartalovoi (100ml) sekä käsivoide (30ml).

Ensimmäisessä kuvassa vilahtanut Clarins Men Shower Scrub (200ml) jäi kuvaamatta erikseen. Se maksoi huimat 5 euroa. Toivottavasti sen myötä Mies innostuu vartalokuorinnoista. Ei siinä kaikki, ostin myös jotain ylläreitä teitä varten. ;) Jos vaikka myöhemmin tänä vuonna saisin isompaa arvontaa pystyyn..

Mies kävi työmatkalla Amsterdamissa ja pyysin ensimmäistä kertaa häntä tuomaan kentältä jotain pientä kivaa tuliaisena. Hän ei ole tuliaisostojen mestari, joten vihjaisin, että pidän huulipunista ja hän voisi pyytää myyjää valitsemaan jonkun kirkkaan ja kylmän sävyn. Ilmeisesti pyynnön alku oli jäänyt täysin rekisteröimättä, joten hän kävi pyytämässä myyjältä jotain kirkasta ja kylmää vaimokkeelle vietäväksi. :D Pienen monttu auki -hetken jälkeen myyjä kiikutti OPI Euro Centrale Minis Mini Nail Lacquers -setin (4x 3.75ml) ja Mies osti sen. Hyvin tämäkin meni, koska tykkään OPIn lakoista, mutta vähän kävi myyjää sääliksi.. Pus kulta, oot silti ihana. :)

Kävin ihan loppukuusta vielä täydentämässä muutaman puuttuvan oleellisen tuotteen. Louis Widmer Deo Roll-On Antiperspirant (50ml / 13,50€) on vaan niin hyvä, että oli pakko saada uusi heti ensimmäisen loputtua. Sorry Clarinsin rakkausdödö, olet jäänyt kakkoseksi. Menin TBS:in hakemaan kasvovettä ja seerumia. Olisin halunnut vanhaa klassikkoa, Kurkkukasvovettä, mutta ilmeisesti muutama vuosi sitten lanseerattu vanhojen suosikkien paluu olikin vain joku hetkellinen juttu. Myyjän suosituksesta ostin Body Shop Aloe Calming Tonerin (200ml / 13,90€). Olin jo ajatellut ostaa toisen e-vitamiiniseerumin, mutta incin nelossijalla keikkuva skvalaani sai minut kääntämään kelkkani ja uutuus Body Shop Moisture White Shiso Whitening Serum (30ml / 28,90€) lähti mukaan.

Saatteko te puoliskoiltanne tuliaisia reissuilta? Sujuuko se yhtä hyvin kuin meillä? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Kiki lauantai 25. toukokuun 2013 at 12:43

    Ei, ei tipu tuliaisia eikä mua koskaan lahjota edes kukkasin. :D Ruokaa kyllä on usein tehtynä, olkoot se sitten korvaava noille lahjuksille. ;)

    • Reply Myy tiistai 28. toukokuun 2013 at 20:52

      Mä olen saanut kukkia kerran, ehkä noin 8 vuotta sitten. :D Joskus vuosi sitten mainitsin siitä ohimennen ja Mies totesi minun kieltäneen kukkien ostamisen (häh!).

  • Reply Juille lauantai 25. toukokuun 2013 at 12:43

    Voi noita miehiä, mua nauratti ihan ääneen! :D Mutta hyvän tuliaisen sait kuitenkin :)

    Seerumista tämä seerumihaukka toivoo tietysti kuulevansa kokemuksia. Tosin sijoitettuani just älyttömän kalliiseen mutta ehkä maailman parhaaseen Bioeffectin seerumiin, taitaa multa olla sen puolen ostokset hetkeksi kiellossa.. :D

    • Reply Myy tiistai 28. toukokuun 2013 at 20:53

      Oooh kerro sitten onko se hyvää! Olen itsekin kuolannut sen perään, mutten vaan raaskinut ostaa. TBS:n seerumista hajosi piruvie pumppu parin käyttökerran jälkeen. Pitäisi jaksaa käydä vaihtamassa se uuteen :)

  • Reply Pumpulipupu lauantai 25. toukokuun 2013 at 13:49

    Ihana tarina Euro Centraleista! :) Myyjä on kyllä varmaan vähän aikaa kelannut valikoimaa läpi, mutta hyvin onnistui. Uskomatonta!

    Mun mies olisi hyvä ostamaan kosmetiikkaa. Aikoinaan olen saanut häneltä tuliaiseksi mm. useamman Diorin viisikon ja Chanelin kynsilakan. Nykyään en ole enää moneen vuoteen saanut mitään, koska kuulemma mulla on jo liikaa kosmetiikkaa. Siis mitä…? :)

    • Reply Myy tiistai 28. toukokuun 2013 at 20:54

      Voin vaan kuvitella myyjän hämmennyksen..

      Oi, sulla on (ollut) ihanan huomaavainen tuliais-mies! Ja ihan ihmeellisiä tekosyitä, että muka olisi liikaa kosmetiikkaa.. ;)

    Leave a Reply