Huulimeikit, Huulivoiteet, YSL

Yves Saint Laurent Volupté Sheer Candy

Volupte Sheer Candy on hyvin kiiltävä, hieman sävytetty huulivoide.

Pakkaus on ylellinen ja todella kaunis. Yllättävän painava, joka ainakin minulla tuo lisää luksusfiilistä. Pidän pakkausta tärkeänä osana tuotetta ja se onkin yksi niistä syistä minkä takia ostan selektiivistä kosmetiikkaa.

Vyöte on jokaisessa putkilossa tuotteen värinen; tässä siis punainen.

Tuntu huulilla on ohut, liukuva ja miellyttävä. Itseasiassa todella miellyttävä, kuin täydellinen koostumus huulirasvalle. Kosteuttaa huulia tehokkaasti ja pysyy paremmin kuin huulirasva. Tämä on Diorin Lip Glow’n kanssa samalla tavalla hyvin helppokäyttöinen huulimeikki; voi lisätä ilman peiliä, antaa huulille hieman sävyä ja kauniin kiillon, hoitaa sekä yksinkertaisesti saa huulet näyttämään sopivan viimeistellyiltä, mutta ei liian meikatuilta.

Sävy 04 Succulent Pomegranate kertoo olevansa sheer bright pink with red undertones. Toivoin tästä lähtevän hitusen enemmän väriä. Tuoksu on hedelmäinen ja raikkaan makea mango. Ja tämä maistuu hyvältä!

Rehellisesti sanottuna tämä on kallis (yli 30 euron hinnallaan) ollakseen ”vain” sävyttävä, kiiltävä huulivoide. Koostumus, pakkaus ja käyttömukavuus tekevät silti paljon ja voisin kuvitella ostavani toisenkin. Ainakin mikäli julkaisevat uusia sävyjä, joissa olisi enemmän pigmenttiä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Milla maanantai 23. heinäkuun 2012 at 10:29

    Mä ostin keväällä laivalta tuollaisen, mutta korallisen sävyisen. Oon kyllä tykännyt tuosta! Vähän ehkä harmittaa se, ettei se pysy huulilla kovin kauaa, mut toi pakkaus on niin kaunis, et se melkein korvaa jo huonon pysyvyyden! :D

    • Reply Myy maanantai 23. heinäkuun 2012 at 12:24

      Noin nätistä pakkauksesta ei niin harmita lisäillä tuotetta ;) Minulla tämä pysyy ihan hyvin. Tai ainakin selvästi paremmin kuin huulirasva.

    Leave a Reply