Biotherm, EOTD, Huulimeikit, MAC, Meikkipohjat, Nars

MAC Maleficent

Vietin eilen useamman tunnin kuvaten purkkeja, jotka on pyörineet pusseissaan odottamassa sitä vähän turhan kauan. Päätin pykäistä ensimmäisenä ulos tämän MAC-postauksen, jotta se on edes jossain määrin ajankohtainen. Alunperin en juurikaan innostunut kokoelmasta. Kävin kuitenkin kurkkaamassa ständiä ja kuinkas kävikään.

Beauty Powder Natural (10g / 28,50€) oli se tuote, johon ensimmäisenä tartuin. Erinäisissä kokoelmissa ilmestyneet Beauty Powderit on ilmeisesti olleet vähän vaihtelevasti jotain viimeistelypuuterin ja korostustuotteen väliltä. Minulle tämä kyseinen on ehdottomasti viimeistelypuuteri. Iholle jää kauniin kuulas, persikkainen hehku, mutta varsinaista kimmellystä puuterissa ei ole.

En saanut tästä käsivarrella mitään näkymään, joten hieman tökerö sormi-swatch. :)

Huulimeikkejä en ollut etukäteen edes ajatellut. Mielessä oli pyörähtänyt varjostusväri, mutta se oli heti ensimmäisenä myyty loppuun. Pro Longwear Lip Pencil Kiss Me Quick (1.2g / 25€) yllätti täysin, kun pyöräytin sitä kämmenselälle. Ihanan liukuva, mutta tiukasti tarttuva koostumus ja tajusin heti sävyn olevan juuri täydellinen lempparihuulipunalleni!

Vasemmalla Kiss Me Quick, oikealla Nars Pure Matte Lipstick sävyssä Vesuvio. Täydellinen pari! Olen aikaisemmin käyttänyt punan kaverina Inglotin rajauskynää, mutta se on makuuni liian kova.

Puuteri on mahdotonta saada varsinaisesti näkymään kuvissa (ja hyvä niin!), mutta yritin silti napata kasvokuvan. Pohjalla viitisen tuntia aikaisemmin laitettu Biothermin Skinbest CC. Sivelin päälle puuteria ja korjasin pikaisesti aamulla tehtyä huulimeikkiä. Silmät oli meikittömät, koska kävin viimeisessä silmätarkastuksessa leikkaukseen liittyen. Hiukset olin pessyt edellisenä iltana, mutta en jaksanut föönata. Huitaisin sotkuisen hiuskasan äkkiä kahdelle ranskalaiselle letille, niin kehtasin käydä keskustassa. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Hanna Voutilainen tiistai 10. kesäkuun 2014 at 07:02

  Nämä Maleficent-meikit on vieneet mun sydämen aivan totaalisesti! Ei sillä että olisin hulluna leffaan, vaan että sävytkin ovat niin kauniita. MAC onnistui taas :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Reply Myy tiistai 10. kesäkuun 2014 at 09:30

   Leffa täytyy kyllä käydä katsomassa, en ole sitä vielä nähnyt :) Mä en tykännyt siitä luomiväripaletista. Se oli jotenkin likainen.

 • Reply Henna R tiistai 10. kesäkuun 2014 at 08:09

  Mun swatchatessa tuo BP:ssa oli kyllä pienen pientä glitteriä. En uskaltanut ottaa ja mulla se näkyi vielä kämmenselässäkin. Varmaan olisi kevyellä kädellä puuteroituna kadonnut nassuun, mutta ei ollut niin ihana että olisin ostanut.

  • Reply Myy tiistai 10. kesäkuun 2014 at 09:29

   Whaat, onko näissä jotain yksilöeroja! Tässä mun kappaleessa ei ole yhtään mitään hippua. Tosin munkin mielestä siinä testerissä oli ihan pientä hippua, mutta luulin spottivalojen tehneen tepposet, kun tässä ostetussa kappaleessa ei ollut.

 • Reply Petra / Viilankantolupa tiistai 10. kesäkuun 2014 at 09:56

  Niihin testereihin eksyy toisinaan hippuja muiden sormista. Valitettavaa mutta totta. Kannattaa pyyhkäistä pinta paperilla, jos epäilyttää. Topsipuikkohan olisi se ihanteellinen swatchausratkaisu, mutta aika harva sitä kai lopulta käyttää. :/

  Odottelen omaa kappalettani vielä, tosi jännä päästä kokeilemaan millainen se on kasvoilla! :)

  • Reply Myy tiistai 10. kesäkuun 2014 at 17:00

   Ah, totta! Topspuikolla ei saa näppituntumaa pehmeydestä <3

 • Reply Jonna H. tiistai 10. kesäkuun 2014 at 10:34

  Tulee hieman mieleen Zuiin Mango -poskipuna tuosta Beauty Powderista. Uskaltaiskohan koklata sitä viimeistelynä koko kasvoille. :D

  • Reply Myy tiistai 10. kesäkuun 2014 at 17:00

   Yksin kotona voi kokeilla vaikka mitä :D

 • Reply Päivi tiistai 10. kesäkuun 2014 at 11:06

  Maleficent <3 Odottelen vielä omaa tilaustani saapuvaksi. Rohmusin neljä tuotetta, joista yksi oli tuo Beauty Powder. Tulisivatpa jo! :D Tuo Kiss Me Quick minulta löytyy jo ennestään – aivan ihana rajauskynä.

  Suosittelen elokuvaa! Tekisi mieli mennä katsomaan se uudestaan ihan Angelinan vuoksi.

  • Reply Myy tiistai 10. kesäkuun 2014 at 17:01

   Toivottavasti tulevat pian! :) Kynän laatu on aivan ihana.

 • Reply MaaLilla/Jenni tiistai 10. kesäkuun 2014 at 19:56

  Hei moi! Ihania! Miks mä en käynyt hakemassa mitään, nyt vähän harmittaa, mutta onneksi saa uppoutua näin virtuaalisesti ihastelemaan. Mulle tulee susta ja näistä meikeistä mieleen ihanainen Dita Von Teese!

  • Reply Myy tiistai 10. kesäkuun 2014 at 20:54

   Välillä se virtuaalinen ihastelu riittää! :) Ja voi kiitti!

 • Reply Ilona tiistai 10. kesäkuun 2014 at 20:05

  Yritän nyt hokea mielessäni mantrana ”entarviientarviientarviienkäainakaanolekade” ja totean vaan että ah, mitä ostoksia!

  • Reply Myy tiistai 10. kesäkuun 2014 at 20:55

   No mutta sä sait just kaikkea muuta ihanaa <3

 • Reply Sonia tiistai 10. kesäkuun 2014 at 20:25

  Mä oon varmaan ainoa, joka osti kokoelmasta punaisen kynsilakan. :D Vaikka Ateenassa nähdäkseni kaikkea oli tarjolla keskiviikkona, jolloin sitä siellä näin.

  • Reply Myy tiistai 10. kesäkuun 2014 at 20:55

   Sä ootkin rebel :D

 • Reply Aamu keskiviikko 11. kesäkuun 2014 at 12:02

  Ihanat ostokset! Kynä näyttää kyllä hyvältä. Sopisi kyllä kivasti huulipunan ja kiillon jatkoksi…

 • Leave a Reply