Body Shop, Dermosil, Kasvokuorinnat, Kasvonaamiot, Nivea

Nyt käytössä, kasvot 3/3: Kuorinta ja naamiointi

En ole ollut kovin ahkera kuorimaan tai naamioimaan kasvojani, koska en ole löytänyt niitä täydellisiä tuotteita. Toivottavasti seuraava Look Fantasticin paketti muuttaa asian!


Tällä hetkellä kuorin ihon kerran viikossa tai kahdessa. Dermosilin Primo Facial Peeling Cream on minikokoinen matkapakkaus. Ihan ok, hoitaa asiansa, mutta en ostaisi uudestaan. Purkista nuuhkiessa ensituoksu on raikas kurkku ja avokado, mutta tuubista ulos tultua haju inhottavan tunkkainen. Nivea Visage Young Clean Deeperin ostin kauan sitten saatuani paniikin muutamasta selkään ilmestyneestä epäpuhtaudesta. Liian kuivattavaa minulle, mutta en viitsi poiskaan heittää ja kohta se loppuu.


Tämä The Body Shopin Honey & Oat 3-in-1 Scrub Mask on pyörinyt kaapissani toista vuotta. Tuoksu ja koostumus on ennallaan, joten aion kyllä käyttää sen loppuun. Tämäkin on ”ihan kiva”, mutta ei mitenkään erityinen. Kosteuttaa, mutta ei tarpeeksi. Kuorii, mutta ei selkeästi. Rakeisuuden takia hankala huuhtoa pois.


The Body Shopin Vitamin C Re-Texturising Peel on näistä ehdottomasti paras. Heleyttää ihoa kyllä, mutta tälläiset pois revittävät naamiot on hieman liian kovakouraisia minulle. Jos illalla kestää tämän pienen tuskan, on iho aamulla nätti. Varokaa hiusrajoja, ei nimittäin ole kivaa kiskoa tätä irti niistä lyhyistä höttöisistä hiuksista!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply