Dermosil, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot

Dermosilin uudet naamiot ja putsarit

Dermosil julkaisi kuukausi sitten uusia kasvoputsareita ja -naamioita Faces-sarjaan. Osa näistä oli suunnattu selvästi rasvoittuvalle tai sekaiholle, joten pyysin myös siipan testaamaan näitä, koska en itse kuivana korppuna ole ihan kohderyhmää. Kaikissa näissä on mieto tuoksu, joka on puhtaan raikas ja tuo mieleeni vesimäiset parfyymit.

Dermosil Faces Cleansing Mousse (6,90€ / 150ml) – Loistava vaahtoputsari! Vaahto on kermaista ja todella, todella liukasta, jonka takia se tuntuu hyvin miellyttävältä kasvoilla. Lupaa poistaa vesiliukoisen meikin, mutta itse käytän kakkosputsarina, kun olen ensin poistanut meikit öljyllä. Tykkään paljon pumppuvaahdoista, mutta moni niistä on liian pesevä kuivalle iholleni. Tämän kanssa ei ole ollut ongelmaa ja liukas vaahto on omiaan myös Foreon kanssa. Sarjan tuoksu on mielestäni parhaimmillaan tässä vaahdossa. Putsareista meidän molempien suosikki.

Dermosil Faces Clay Cleanser (7,90€ / 125ml) – Nimen perusteella kuvittelin tämän olevan ruskeaa, hieman rakeista ja sotkuista tahnaa. Päinvastoin! Tuote on valkoista, mukavan liukasta geeliä, joka ei juurikaan vaahtoa. Kuivalle iholle turhan pesevä, mutta rasvoittuvalle iholle mainio vaikka ihan päivittäiseen käyttöön. Normaali-ihoiselle suositellaan käytettäväksi kerran viikossa.

Syväpuhdistava geeli sisältää savea, joka imee iholta talia ja epäpuhtauksia sekä kuorii ihoa, vaikka tämä ei tunnu iholla rakeiselta. Putsari tuntuu viileän raikkaalta iholla. Siipan kohdalla tämän tehokkuus oli hyvä juttu, mutta ongelmaksi tuli tuoksu, joka on tässä selvästi voimakkaampi ja jäi häiritsevänä partaan kiinni (!). Ei siis varsinaisesti mikään tyttöjen ongelma. :D

Dermosil Faces Purifying Clay Mask (8,50€ / 40ml) – Kuten saviputsari, myös savinaamio yllätti koostumuksellaan. Voidemainen, valkoinen naamio levittyy iholle nätisti. Kokeilin tätä itselläni vain t-alueelle ja paketin suosittelema 3-5 minuutin vaikutusaika oli juuri sopiva, kun naamio kuivui osittain, mutta ei vielä kiristäväksi kalvoksi. Puoliksi kuivunut naamio oli huomattavasti helpompi huuhtoa iholta (musliiniliina on tässä muuten loistava apu). Omalla hyväkuntoisella iholle en huomannut suurta eroa, mutta siipan kasvot kirkastui selvästi. Tämä muuten sisältää myös salisyylihappoa, joka kuorii ja kirkastaa ihoa.

Dermosil Faces Intense Hydrating Mask (8,50€ / 40ml) – Lempparini näistä! (Ei varmaan yllättänyt ketään.) Ihana geelivoidekoostumus, joka lurahtaa ihoon hetkessä. Tuntuu kasvoilla todella raikkaalta ja virkistävän kosteuttavalta. Parilla ensimmäisellä kerralla ihoa hitusen kipristeli kaikista kuivimmista kohdista, mutta se lähti käyttökertojen myötä. Tätä suositellaan levitettäväksi paksu kerros ja sen annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Paketti kehottaa huuhtelemaan kasvot lopuksi, mutta nettisivuilla tämä kehotetaan pyyhkimään vanulapulla kasvoilta pois. Olen itse tottunut jättämään kosteuttavat naamiot kasvoille yöksi, joten kysyin tähän vielä kommenttia Dermosililta. Naamion voi kuulemma jättää kasvoille, mutta kovin herkällä iholla sitä ei suositella naamiossa olevien hajusteiden takia. Kuulostaa järkevältä!

Kuinka monelle Dermosil on tuttu merkki? Olen näistä aina satunnaisesti vaahdonnut, koska merkillä on loistava hinta-laatu-suhde ja nämä on kotimaisia. :) Dermosilin tuotteet on saatavilla vain merkin omasta nettikaupasta.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply SariBP perjantai 31. maaliskuun 2017 at 08:09

    Dermosilin tuotteita käytän ajoittain ja valikoidusti. Uusia Faces -tuotteita olen ihastellut vain kuvista, mutta nyt rupesi kiinnostamaan tuo kosteuttava naamio. Geelivoidekoostumus kuulostaa mukavalta, ja muutenkin heräsi into kokeilla jotain uutta Dermosililta:)

  • Reply pau perjantai 31. maaliskuun 2017 at 13:22

    Tuo kosteuttava naamio on kyllä ihana!

  • Leave a Reply