Aurinkovoiteet, Dermosil, Favora, Hoitoaineet, Invisibobble, Käsivoiteet, Kasvovoiteet, LivBox, Muotoilutuotteet, Öljyt, Rich, Shampoot, Terre d'Oc

Heinäkuun LivBox

Loma alkoi, eikä minulla ole yhtä reissua lukuun ottamatta mitään suunnitelmia. :) Nyt on siis hyvä hetki saada blogi taas aktiivisempaan tilaan ja kuroa reilun viikon lukemattomat postaukset muista blogeista kiinni..

Heinäkuun boksi ei ollut jakajalla mukana, vaikka Mies olisi ollut kotona. Harmi. Hain sen sitten perjantai-iltana ärräpostista. Tässä välissä olin toki ehtinyt spoilautua, kun en malttanut olla lukematta muiden keskustelua.

Dermosil Summer Glow Nail Polish (12ml) – Vaikka Dermosilin tuotteista muuten tykkään, niin kynsilakat ei kiinnosta tippaakaan. Kiertoon.

Favora Sun Lotion for Face 50+ (50ml) – Tämäkään ei kiinnosta yhtään. En normiarjessa juurikaan käytä aurinkosuojaa kasvoilla, koska meikki hoitaa asian. Tämmöiselle olisi käyttöä vaan jossain aurinkolomalla etelässä. Ja mulla on muutenkin testissä pari aurinkosuojaa. Kiertoon.

Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo (80ml) – Todella kivan kokoinen näytetuubi! Tosin samasta shampoosta odottelee vuoroaan täysikokoinen tuolla kaapissa.. :)

Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir (sample) – Tämä käyttäytyy hyvin samanlaisesti kuin muutkin silikoni + öljy -kombot. Eli kiillottaa, silottaa ja meikkaa epäsiistit latvat kuntoon. Tuoksu on hyvä, ei yhtään miehekäs, ja se vie suoraan lapsuuteen. En vain millään keksi mikä asia on tuoksunut ihan samalle, häiritsevää! Minulta löytyy tämäkin täysikokoisena, tuote myydään 70ml lasisessa pumppupullossa.

Terre d’Oc Shea Body Butter (20g) – Pitkäaikaisten tilaajien extra. Todella söpö metallipurkki, mutta sen napsauteltava kansi oli itsekseen auennut ja sain puhallella mustaa täytepurua pois purkin sisältä.. Onneksi lähti ihan hyvin. :) Sisältö on ihan vaan (hajustettua) sheavoita, joka tuntuu pehmoiselta ja tuoksuu hyvältä. Jätän tämän joko koneen viereen tai yöpöydälle, niin voi tarvittaessa sipaista kuiviin käsiin.

Invisibobble (3pcs) – Nämä oli kiva yllätys! Tukka alkaa olla kasvanut semmoisiin mittoihin, että sen saa kiinni. Olin jo aikaisemmin ostanut pinkkejä invisibobbleja, mutta nämä neutraalit kirkkaat tulee tarpeeseen. :) Näillä pysyy liukas tukka tukevammin kiinni kuin tavisponnareilla.

Laatikossa oli myös jotain PAHVISIA tuoksunäytteitä. Mikä niiden järki on, eihän semmoisia voi edes kokeilla iholle!

Tykkäsittekö laatikostanne?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Juille sunnuntai 13. heinäkuun 2014 at 20:49

    Hyvää lomaa! :)

    • Reply Myy sunnuntai 13. heinäkuun 2014 at 21:53

      Kiitos! :)

  • Reply Lara maanantai 14. heinäkuun 2014 at 10:31

    LixBox on kyllä ensimmäinen asia minkä tilaan kun muutan takaisin Suomeen! :D Varmasti tulisi tutustutta tuotteisiin, joihin ei muuten välttämättä tulisi kiinnitettyä ollenkaan huomiota :)

    • Reply Myy maanantai 14. heinäkuun 2014 at 10:56

      Kannattaa ihmeessä myös tutustua löytyykö nykyisestä kotimaasta jotain samankaltaista. Itseä himottelisi Glossybox :)

    Leave a Reply