Minä

Naked truth

Veera aloitti (ilmeisesti puolivahingossa) haasteen, joka on levinnyt blogeissa ihanan laajasti!

”Toivoisin meidän bloggaajien pystyvän taistelemaan sitä ilmapiiriä vastaan, jossa sallittua on vain virheettömyys. Ilahtuisin kovasti, jos muutkin bloggaajat innostuisivat postaamaan itsestään kuvan juuri sellaisena kuin ovat meikin alla, photoshoppaamattomana. Näytettäisiin, että jokaisen blogin takana on ihan oikea ihminen pienine virheineen. Sillä niin täydellisesti kuin se välillä unohtuukin, niin kultturissamme vallitseva kauneusihanne on useimmiten melkoisen rakentamisen ja kuvankäsittelyn tulos.”

Mitä muut edellä, sitä pienet tötteröpäät perässä. :) Kuvissa on vain puolikas naamani, koska koko kasvoja ei muutenkaan ole blogissa esitelty.

Tässä minä viime yönä noin klo 0.55. Kylppärin ihanassa valaistuksessa, meikit hetki sitten pesty pois.

Olisin varmasti ollut hehkeämpi ja pirteämpi aamulla otetuissa kuvissa kuin valvottuani melkein 20 tuntia, mutta ihan sama.

Käsittelen normaalisti kuviani todella vähän, koska en osaa. Rajaan tarvittaessa yleensä sekä joskus säädän kirkkautta ja kontrastia, jos kuvat on otettu huonossa valossa. En oikein osaa säätää värejä. Kasvoistani löytyy muutamia lävistysarpia (villi nuoruus!), jotka pikalaastaroin meikkikuvista pois, koska haluan huomion keskittyvän meikkiin eikä ihossa oleviin reikiin. Tämänkin opettelemiseen jouduin pyytämään Miestä näyttämään vaihe vaiheelta mitä nappeja pitää painella..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply TylyMuija lauantai 24. marraskuun 2012 at 13:05

  Kaunis nuoren naisen iho.
  Pidä tallessa ”nakukuvat”,niitä voit fiilistellä sitten vuosikymmenten päästä.=)
  Hauskasti arvioit että aamulla otetut nakut olisi hehkeämpiä.Itsellä se olisi juurikin päinvastoin,koska tässä 40 vee iässä aamuisin on likimain aina silmänympärykset enempi tai vähempi turpeina =)

  • Reply Myy lauantai 24. marraskuun 2012 at 14:36

   Kiitos! :) Täytyy pitää kuvat tallessa. Itsellä iho, silmät ja huulet on kauneimmillaan aamulla, kun on saanut rauhassa levätä yön rasvakerroksen alla.

 • Reply Nonnu sunnuntai 25. marraskuun 2012 at 12:58

  Kaunis Myy <3 Sulla on upea iho! :)

  • Reply Myy sunnuntai 25. marraskuun 2012 at 13:35

   Voi kiitos! :) Olen ihooni todella tyytyväinen, koska se ei aina ole ollut näin hyvässä kunnossa. Oikeat tuotteet tekee ihmeitä.

  Leave a Reply