Body Shop, Dermosil, Itseruskettavat, Korres, L'Oreal, Suihkugeelit, Tigi, Vartalokuorinnat, Vartalovoiteet

Nyt käytössä, kroppa 2/2: Kroppa itse!

Tähän tulisi ensimmäisenä kuva Dermosilin Extra –voiteesta, mutta viimeisin loppui pari viikkoa sitten ja uusi on vasta matkalla. Pelastaa kaiken: rutikuivat kädet tai jalat, pakkasen aiheuttaman kirvelevän kuivuuden, ihottuman.. Rasvaista kuin mikä, mutta mikäs sen ihanampaa!


Vasemmalta Tigi BedHead Body Strawberry Lemonade Body Wash, The Body Shop Coconut Shower Cream ja The Body Shop Olive Shower Gel. Erään ostolakkoilijan innoittamana päätin kuluttaa tämän säälittävän pienen varastoni loppuun ennen kuin saan ostaa uuden. Onnistuisikohan kevääseen mennessä? Olen huono tuhlaamaan suihkugeeliä, mutta kaikki on sentään puolillaan. Kuorintahanskat aina käytössä!


Jos kuorintahanskat kyllästyttää, niin kuorin itseni tällä herkullisella Korresin Body Scrub Basil & Lemonilla. Ihanan piristävä ja raikas, mutta silti makea tuoksu!


The Body Shopin Shea Body Butter on ainoa näistä legendaarisista voipurkeista, jota voin käyttää. Muissa on liian selkeä tuoksu, joka häiritsee hajuvesiä. Tämä tuoksuu vain ihanan makealle. Hyvää yökäyttöön, mutta aamuisin ei olisi aikaa odottaa tämän imeytymistä.


L’Orealin Nutrisoft normaalille iholle oli vahinko-ostos, mutta täytyyhän se kuluttaa loppuun ennen kuin se oikea eli kuivan ihon versio pääsee käyttöön. Hyvää perusrasvaa. Miinusta pumpun puuttumisesta, koska rakastan pumppupullojen helppoutta. Rasvaisilla käsillä on ankeaa puristella ja käännellä purkkia.


Nämä kuivasumutteet on kalpeaihoisen pelastus. Nyt käytössä L’Orealin Sublime Bronze, mutta käytän myös Garnierin vastaavaa (kumpaa sitten sattuukin ostamaan). En ole huomannut näiden välillä mitään ihmeempää eroa. Paljoa helpommin ei rusketusta voi saada! Ainoa miinus kalliista hinnasta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply