Lifestyle

Alusvaateonnea

Mä olen vähän hankala alusvaateshoppailija. Jokainen lappu, lippu, sauma ja kaarituki tuntuu epämiellyttävältä. Hankalinta tässä on se, että epämukavuuden huomaa kunnolla vasta yhden täyden käyttöpäivän jälkeen – vaikka sovituskopissa olisi ollut lupaava fiilis – ja olenkin vuosien varrella tehnyt paljon hutiostoksia. NYT löysin sen täydellisyyden ja tahdon heti jakaa sen teidän kanssa.

Olin joskus aikaisemmin syksyllä nähnyt Sloggin Zero Feel -mainoksia ja miettinyt, että joojoo niiniin en usko. Kuukausi sitten päädyin ostamaan hyvästä alesta yhden (oudon värisen) toppimaisen yläosan ja olin myyty. Nämä ihan oikeasti on zero feel. Nyt shoppailin lisää ja ostin enemmän normaaleja rintsikoita muistuttavan yläosan sekä hipsteri-malliset pikkarit. Jouluhuumassa toki tähtikuosilla!

Nämä tuntuu päällä ihan älyttömän hyviltä, eli ei miltään. Kummassakaan ei ole yhtään ommeltua saumaa ja rintsikoissa on tarvittaessa pois otettavat täytteet, jotka itse olen pitänyt paikoillaan, ettei tule nänniongelmia. Rintsikat ei millään tavalla latista rintoja (mikä itselläni on usein ongelma tämän tyyppisissä alusvaatteissa) ja ne saa rinnat näyttämään yhtä hyviltä kuin kaarituelliset kaverit, joten näitä voi hyvin käyttää myös avonaisten paitojen kanssa. Sen toppimaisemman yläosan taidan siirtää kotikäyttöön, mikä on ihan mahtavaa, koska en ikinä voisi kuvitella käyttäväni tavallisia rintsikoita kotona epämukavuuden takia.

Mitä kokoihin tulee, niin olen normaalisti noin 65-70D. Ensimmäinen ostamani yläosa oli M, joka on ympärykseltä vähän väljä, mutta kuitenkin käytettävissä ja varsinkin kotikäyttöön loistava. Nyt ostin kokoa S, joka on napakampi ja muutenkin sopivampi, mutta silti vielä kuppiosuudelta hallittavissa.

Halleluja ja hyvää joulua! <3_<3

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply