Clarins, Itseruskettavat, Kasvovoiteet, Seerumit

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster

En yleensä kirjoita tuotteista, joita en ole kunnolla testannut, mutta teen nyt poikkeuksen. En vain voi olla hehkuttamatta tätä ideaa! Clarins toi juuri markkinoille itseruskettavan ”tiivisteen”, jolla voi tehdä mistä tahansa kasvovoiteesta asteittain päivettävän. Miten kukaan ei ole tehnyt näin aikaisemmin!

Minulla ainakin on selkeät hoitorutiinit (toki tuotteet vaihtelee), enkä haluaisi poiketa niistä sen takia, että jonkun tilalle pitäisi laittaa ruskettava tuote. Nyt voin käyttää juuri niitä tuotteita mitä haluankin ja fiksata tämän avulla itselleni kevyen päivetyksen. Todella kätevää. :)

Pullossa on kierrekorkin alla hassulta näyttävä tippanokka. Mietin alkuun, että miten täältä saa tuotetta ulos ja hölskyttelin pulloa ihmeissäni..

Ai katos, muusta pullosta poikkeavalta näyttävä valkoinen pohja onkin se mekanismi. Varovasti sormella painamalla saa tipauteltua pisaroita.

Kädelle voidetta, tipat päälle, sekoitus ja levitys kasvoille. Helppoa! Olen nyt kahtena iltana laittanut varovasti kaksi tippaa, katsotaan mihin tämä etenee. :) Ohje neuvoo sekoittamaan 2-3 tippaa päivä- tai yövoiteeseen (oman maun mukaan), mutta jotenkin ilta tuntuu itsellä luontevammalta ajankohdalta käytölle. Ja kun kyseessä on itseruskettava, niin kädet kannattaa pestä huolella levittämisen jälkeen.

Inci on ihastuttavan lyhyt ja simppeli, kun kyseessä on kuitenkin ruskettava tuote. Toisena oleva sokerista saatava dihydroksiasetoni eli DHA on se ainesosa, joka saa itseruskettavissa aikaan iholle tulevan värin. Kuudentena oleva erytroloosi on myöskin sokeriperäinen ruskettava aine. Hämmentävää on, että tässä ei ole varsinaisia hajusteita. Ethylene Brassylate ja Sodium Benzoate ovat kyllä hajua peittäviä aineita. Sisällöstä huolimatta tuoksu tuntuu olemattomalta ja ainakaan näiden kahden kerran perusteella en ole haistanut tuotteesta DHA:ta läpi.

Kuitin mukaan hintaa näytti olevan 31,25 euroa. Pullossa on 15ml tuotetta ja parin tipan päivävauhdilla olettaisin sen riittävän pitkään. No niin, sitten joku tekemään vartalolle samanlainen!

Innostuiko joku muukin yhtä paljon? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply The Duvessa keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 07:50

  Ei ehkä ole ihan mulle, mutta todella kätevä idea. :D

  • Reply Myy keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 13:38

   Mä niin haluaisin nähdä miltä sä näyttäisit oikeen kunnolla ruskeena, hih ;)

 • Reply Liisa keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 08:50

  Tämä oli todella mielenkiintoinen tuote, kun tästä koulutuksessa kerrottiin! :) Ei myöskään mun tuote, koska en rusketu muutenkaan yhtään, enkä läträä itseruskettavien kanssa :D Mutta todella kiva tuote niille, jotka ovat tällaista kaivanneet!

  • Reply Myy keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 10:34

   En mäkään oikeen rusketu, mutta jos tämän avulla kalmo-ihosta tulisi terveen näköinen.. :D

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 08:55

  Todellakin, kiinnostava ja hyvä idea tämä!

 • Reply Ilona keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 12:47

  Ei mun tuote kun olen mieluummin kalmo (typotin ensin kelmu) mutta ihan nerokas idea! Tällaisia saisi olla enemmän!

  • Reply Myy keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 13:37

   Kelmu, hihi :D

 • Reply Anonymous keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 12:49

  Pidän paljon Clarinsin tuotteista. Tämä kuullostaa hyvältä. Saako sitä siis ostaa Suomesta? Olen kalpeanaama, joka ei edes kesällä kunnolla rusketu, joten tulisi tarpeeseen.
  Nainen58

  • Reply Myy keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 13:37

   Kyllä, Suomesta löytyy! On tullut nyt viikko pari sitten myyntiin. :)

 • Reply Jonna H. keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 17:07

  Kiinnostava, olisi ihan mahtava tuote näin keväällä, kun iho on niin kalpea.

  • Reply Myy keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 22:04

   Joo mäkin yritän päästä tästä kalmosta edes sellaiseen semiterveeseen väriin.. :)

 • Reply Juille keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 17:27

  No tätä on saatava. Helpottaisi kummasti ihonhoitorutiineja, kun ei tarttisi joka ilta laittaa hoitotuotteiden päälle itseruskettavaa. (Siis mähän käytän vuoden ympäri joka päivä, koska en yhtään tykkää omasta kalmo-lookistani. Tosin tänään töissä katsoin peilistä että näytän jo vähän maksapotilaalta, ja ajattelin että voisi ehkä pitää jonkun välipäivän. En mä sitten pitänyt kuitenkaan, kalmo on vielä pahempi. Voi näitä ongelmia. :’D )

  • Reply Myy keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 22:04

   Maksapotilas :D Mutta tää on niin helppo, kun ei tartte miettiä mihin väliin sen ruskettajan tuuppaisi tai mitä jättäisi laittamatta sen takia!

 • Reply Päivi keskiviikko 5. maaliskuun 2014 at 17:39

  On kyllä kätevän kuuloinen tuote!

 • Reply Pumpulipupu torstai 6. maaliskuun 2014 at 21:28

  Arvaa kuka todellakin kiinnostui, fru Itseruskettaja, mutta haluaisin erityisesti sellaisen vartalovoide-version. Toivottavasti joku nyt äkkiä kehittäisi sen! :)

  • Reply Myy torstai 6. maaliskuun 2014 at 23:29

   Mä jotenkin arvasin, että tämmönen voisi olla sun juttu! ;)

  Leave a Reply