Aurinkovoiteet, Biosolis, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Jolie Box, Karethic, Kasvovedet, Neal's Yard Remedies, Öljyt, Sóley Organics

Kesäkuun Jolie Box

Kesäinen boksi saapui sopivasti sateisena torstaina. Boksia penkoessa kokonaisuus tuntui mietityltä. Käteen tarttui aurinkovoidetta, suihkutettavaa kasvovettä, öljyä.. ja toinen öljy, hetkinen! Jäi sellainen olo, että kokonaisuus kaipasi vielä yhtä testikokoista tuotetta tai sitten toinen öljy oli otettu korvaamaan jotain puuttuvaa tuotetta. Kurkataan tuotteita tarkemmin!

Sóley Naero Soothing Tonic Splash (250ml) – Olinkin kaipaillut boksiin lisää islantilaisen Sóleyn tuotteita, joten iso pullo kasvovesisuihketta ilahdutti! Pohjana on puhdasta islantilaista lähdevettä (tietty) ja seasta löytyy paljon erilaisia uutteita (mm. hieskoivua, sianpuolukkaa, siankärsämöä ja kiiltopajua). Onneksi kirjoitin tämän postauksen ennen testausta, niin tiedän olla siitepölyallergikkona varovainen. :D Sain joskus Madaran puhdistusvaahdosta oireita ja veikkasin sillon syyksi siankärsämöä, joka voi olla ongelma pujoallergisille. No jokatapauksessa, kasvovesi lupaa kirkastaa ihoa ja puhdistaa huokosia. Tuoksu on mieto, vehreä ja kesäinen. Tulee hyvällä tavalla mökki mieleen. Pieni henkinen miinus seassa lilluville yrteille, koska ne näyttää vähän madoilta.

Biosolis Melt-In Cream SPF30 (100ml) – En ole juurikaan testannut luonnonkosmetiikan aurinkosuojia, koska olen tahmakammoinen ja haluan aurinkovoiteeni täysin silkkisenä. Ymmärrän kyllä, että aurinkovoide olisi yksi niistä tuotteista, jotka olisi oikeasti hyvä vaihtaa normikosmetiikasta ekopuolelle, mutta saa nähdä. Ainakin mökkikäytössä hyvä, kun iholla olevat asiat huuhtoutuvat lähinnä järveen. :) Tämä lupaa sulautua iholla täysin näkymättömäksi ja olla jättämättä tahmaista pintaa. Kokeilin pikaisesti kämmenselälle ja öljyinen koostumus levittyy upeasti ja näyttää iholla kauniin kuivaöljyiseltä, mutta kyllä tästä tuotetuntu jää. Tuoksu on aika voimakas, enkä ole varma pidänkö siitä. Tulee siis varmaan päätymään säärikäyttöön, koska sillon tuoksu ei ole kokoajan nenässä ja kaunis öljyinen pinta on hyvä juttu. Peukku ilmatiiviistä pumppupullosta!

Karethic L’Africaine Luxurious Oil (näyte 20ml) – Monikäyttöinen kuivaöljy, joka lupaa sopia niin kasvoille, hiuksille kuin vartalolle. Pohjana auringonkukkaöljy, jonka lisäksi tästä löytyy sheavoita ja apinanleipäpuu-, argan-, moringa-, soija- sekä annattoöljyä. Miellyttävä, vähän appelsiininen (!), tuoksu ja keveähkö koostumus (ollakseen luonnonöljy). Tätä ei ainakaan vielä ole Jolien valikoimissa, enkä pikaisella googlauksella löytänyt tuotetta mistään suomalaisesta nettikaupasta. Ensifiilis todella hyvä!

Neal’s Yard Remedies Rose Facial Oil (näyte 8ml) – Samanlainen näyte taisi tulla joulukuussa Jolien spessusta luksusboksista. Ihana ruusuinen tuoksu ja todella hyvä ihotuntuma. Muistakaa laittaa öljyn alle jotain kosteutta tuovaa! Ihan kasvovesi tai hoitoneste käy, mutta kosteuttava seerumi tuo lisää tehoa. :)

Mukana oli vielä seeruminäyte Patykalta, mutta tämä pikkunappi on käytännössä sama asia kuin pussinäyte (vaikkakin kauniimpi).

Jäikö muillekin sellainen kutina, että jotain pientä puuttui kokonaisuudesta? Vaikka muuten sisältö oli oikeen hyvä. Mukana oli siis kaksi täysikokoista tuotetta ja kaksi näytekokoa. Arvoa boksilla on noin 83 euroa (heti tuntuu, kun mukana on lähinnä kalliimpia tuotteita). Jolie Boxia voi tilata kolmen kuukauden (26,30€ per boksi) tai kuuden kuukauden jaksona (23,20€ per boksi).

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sissi sunnuntai 11. kesäkuun 2017 at 17:32

  Kovasti on kehuttu noita Biosoliksen aurinkosuojia, joten anna ihmeessä tuolle mahdollisuus:) Kiva boksi kyllä!

  • Reply Myy sunnuntai 11. kesäkuun 2017 at 20:22

   Annan sille säärimahiksen! Tuun kitisemään sitten, kun hameet on tahmassa. :D

 • Reply MariP sunnuntai 11. kesäkuun 2017 at 18:52

  Juu, ensin olin vähän pettynyt boxiin mutta tarkemmin tarkastellessa mieli muuttui varsinkin kun sain tuon aurinkorasvan eteenpäin. :)
  Ps. Se luksusboxin NYR-öljy oli frankincense facial oil :)

  • Reply Myy sunnuntai 11. kesäkuun 2017 at 20:21

   No niinpäs olikin! Piti käydä kaivamassa sekin esiin ja kiikuttaa molemmat kylppäriin testailtaviksi. :D

 • Reply Salka sunnuntai 11. kesäkuun 2017 at 21:30

  No vähän kyllä jäi fiilis, että jotain jäi puuttumaan :D Vaikka jokin ihana palasaippua, tai after sun -tuote, tai joku kesämeikkituote niin kokonaisuus olisi ollut eheämpi ^_^

 • Reply JonnaH. sunnuntai 11. kesäkuun 2017 at 23:45

  Ehkä jotain, itseruskettavaa? Yms.

 • Reply Kaisuli / Siamese Lipstick keskiviikko 14. kesäkuun 2017 at 16:27

  Hei hitto vie, mun 6kk tilaus oli loppunut joten turhaan odottelin tätä! Mutta huh, onneksi ainoa boksin mielenkiintoinen tuote eli toi aurinkosuoja löytyy jo hyllystäni. Eli ei harmita etten saanutkaan tätä. Nyt mietin tilaanko uudella suolaisemmalla hinnalla…

 • Leave a Reply