Hiukset, Hoitoaineet, John Frieda, Shampoot

Takkuhelppoa ja ikisileää

John-Frieda-Forever-Smooth-01

Sain viime kuussa testiin muutamia John Friedan tuotteita. Frizz Ease -tuotesarja on lähtöisin vuodesta 1988 ja nyt siihen on tehty uusi Forever Smooth -tuoteperhe, johon kuuluu shampoo, hoitoaine ja primeri. En ollut aikaisemmin tutustunut merkkiin, mutta olin lukenut satunnaisia kehuja muista blogeista. Olen viime aikoina yrittänyt muutenkin avartaa (Redken-)mieltäni, joten eikun testiin. Myönnän heti, että pakkaukset ei miellytä silmääni. Ne on rumia, enkä muutenkaan pidä tuubeista hiustuotteiden pakkauksina, koska ne on hankalia ja epävarmoja. Saati sitten millaista hupia näiden peilipintaisten tuubien kuvaaminen on.. Onneksi sisältö yllätti positiivisesti. Molemmissa on mieto ja miellyttävä tuoksu, jonka unohdan heti käytön jälkeen. Sellainen hyvällä tavalla neutraali, ettei sitä saa palautettua mieleen myöhemmin.

John-Frieda-Forever-Smooth-02

Shampoo vaahtoaa runsaasti ja pesee hyvin, mutta jättää hiukset miellyttävän pehmeiksi, eikä yhtään narskuviksi. Koostumus on voidemaista ja sitä on helppo annostella tuubista. Tarvitsen tätä kuitenkin kerralla enemmän kuin joitain kampaamoshampoita, joten riittoisuus ei ole niin hyvä. Mainio perustuote ja käytän tuubin hyvillä mielin loppuun.

Hoitoaine silottaa hiukset todella hyvin ja todella nopeasti. Saan tästä takkupehkosta vedettyä sormet läpi hyvin pian levittämisen jälkeen, joten hiukset on helppo selvittää jo suihkussa. Olenkin tykännyt käyttää tätä merkin tuuheuttavan ihmetuotteen kanssa, koska se vaatii selvitetyn ja hoidetun märän hiuksen. Siitä lisää myöhemmin. Hoitoaineen ainoa ongelma on liukas koostumus, jota lurahtaa aina tuubista liikaa. En ole oppinut annostelemaan tätä.

Nimensä mukaisesti nämä vähentävät hiusten pörrööntymistä ja auttavat pitämään hiukset sileämpinä. Sähköisyyteen en saanut merkittävää apua, mutta se ei yllättänyt ollenkaan, koska tämän akan sähkölataukseen ei auta mikään. Silkkisyydestä huolimatta hiukset ei tunnu liian raskailta tai lässähtäneiltä, mutta käytän hiuksiini aina sekä muotoilutuotteita että fööniä, joten en tiedä mikä tilanne olisi pese ja pidä -meiningillä. En pystynyt edes testimielessä kokeilemaan, koska tämä pyörteiden kansoittama pää on ulkoilukelvoton föönittä. :)

Luin tässä välissä tuotteista kertovan tiedotteen, jossa todettiin, että ”ainutlaatuinen koostumus ei sisällä silikonia”. WHAT! Olin aivan varma, että tämmöistä silkkistä sileyttä saa vain silikonin avulla. Hoitoaineen incista löytyikin neljäntenä öljymerikaalin siemenöljyä ja hieman pidemmältä kookosöljyä. Hämmentävää, mutta hienoa! Shampoon ja hoitoaineen ovh on 10,50€ ja niitä löytää toukokuussa Stockmannilta, Sokoksilta ja Kicksistä. Sarjaan kuuluvaan muotoilun pohjalla käytettävään primeriin paneudun erikseen.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Janet torstai 30. huhtikuun 2015 at 12:32

  Oi että, nyt alkoi kiinnostamaan. Mulla kun tukka takkuuntuu ihan järkyttävän herkästi. Pitäisköhän tää siloisana paremmin. Ehkä pitää ostaa :D

  • Reply Myy perjantai 1. toukokuun 2015 at 22:59

   Auttaa kyllä mulla myös siihen, ettei tukka takkuunnu niin herkästi. :)

 • Reply Päivi torstai 30. huhtikuun 2015 at 13:35

  Nämä kuulostavat ehdottomasti minun jutultani! Täytyy ostaa kokeiluun seuraavaksi.

  • Reply Myy perjantai 1. toukokuun 2015 at 22:59

   Kannattaa! :)

 • Reply Kissis torstai 30. huhtikuun 2015 at 22:00

  Mä tykkään näistä ihan älyttömästi! :)

  • Reply Myy perjantai 1. toukokuun 2015 at 22:59

   <3

  Leave a Reply