Biozell, Hiusvärit, Muotoilutuotteet

Biozell

Isot edellä ja pienet (tötteröpäät) perässä! Kuten moni muukin bloggaaja, sain minäkin testattavaksi Biozellin uutuuksia. :)

Biozell Kuivashampoo

Käytän kuivashampoota paljon, mutta olen kokeillut aikaisemmin vain yhtä merkkiä (Klippoteket). Se on toiminut niin mainiosti, etten nähnyt syytä kokeilla mitään muuta. Biozellin versio oli erittäin positiivinen tuttavuus! Ensikokeilu oli vielä sieltä pahimmasta päästä: pari päivää aikaisemmin pestyt hiukset, joita ei oltu föönattu pesun jälkeen (minun hiuksistani ei oikeasti ole mihinkään ilman föönia) ja tukka näytti siltä, että olin röhnöttänyt kipeänä kotona (ja niin olinkin). Taloyhtiön hallituksen kokous velvotti, enkä jaksanut pestä hiuksia. Suihkin tyven kauttaaltaan tällä kuivashampoolla, harjasin hiukset pää alaspäin ja sain rakennettua kelvollisen Pikku Myy -nutturan, josta ei tosiaan nähnyt hiusten lähmäisyyttä.

Sumu leviää miellyttävän tasaisesti ja tätä pystyy suihkimaan huomattavasti enemmän kuin Klippoteketin vastaavaa, koska muotoiluominaisuus ei tunnu yhtä voimakkaana. Tuoksu on mieto ja miellyttävä, eikä jää häiritsevästi hiuksiin. Kuten kuvasta huomaa, pullo on näppärän kokoinen ja kulkee helpommin mukana. Harmi vaan, ettei se ole vaaleanpunainen. ;) Jos haluaa kuivashampoolta enemmän pitoa ja muotoilua, niin suosittelen Klippoteketia. Jos taas puhdasta tunnetta hiuksiin, niin Biozellia. Biozellia myydään päivittäistavarakaupoissa, joka on paniikkitilanteessa hyvä juttu. Hintaa noin viisi euroa.

Vielä kun joku keksisi kuivashampoon, jota voi huoletta ravistella kello 5.30 aamulla, kun mies yrittää vielä nukkua viereisessä huoneessa.. Kaikissa tuntuu olevan jytky metallikuula sisällä ja se aiheuttaa hieman meteliä.

Biozell B Professional Muotoiltava Hiuskiinne

Tykkään märkälakoista, koska kuivat sumut ottavat helposti henkeen, mutta olen käyttänyt vain pumppupullossa olevaa Tigiä. Tämä lakka sai minut taas innostumaan aerosoleista, jonka seurauksena haalin pari pulloa Tigin Masterpiecea. Biozell toimii mainiosti, mutta ei tämä ole yhtä muotoiltava kuin pumpattava Tigi. Lähtee harjaamalla pois. Hiuskiinne on samanlaisessa näppärän kokoisessa pullossa kuin kuivashampoo. Myöskin päivittäistavarakaupoista, hintaa noin neljä euroa.

Paketissa tuli mukana myös kolme intensiivisävytettä; Viileä Vaalea, Suklaan Ruskea ja Lämmin Punainen. Niistä lisää myöhemmin, kunhan ehdin kokeilemaan. Oma pää on sopivasti vaalea ja viileä. Sain jo suostuteltua Miehen (!) kokeilemaan ruskeaa sävytettä, hurjaa. Täytyy testata ennen kuin Mies peruu päätöksensä. ;)

Kuvissa kynsillä on muuten Orlyn It’s Not Rocket Science.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply .Nekku. keskiviikko 27. lokakuun 2010 at 06:39

  Minäkin olisin halunnut testata näitä. :( Etenkin tuo kuivasampoo vaikuttaa hyvältä, ja kokokin on käsilaukkuystävällinen. Pitää ehkä käydä ostamassa omaksi, eivät onneksi ole kamalan kalliita. :)

 • Reply Hannukkaz keskiviikko 27. lokakuun 2010 at 10:37

  On tehny mieli ite ostaa tota kuivashampoota mutta pesen hiukseni melkein joka päivä enkä tykkää mennä likaisilla hiuksilla nukkumaan, varsinkin kun joudun käyttämään niin paljon aineita hiuksiini että saan ne pysymään kuosissa.. Kaipa sitä joskus voisi kokeilla! :D

 • Reply Panda keskiviikko 27. lokakuun 2010 at 17:33

  Minä olisin toivonut sävytteisiin jotain oikein tummaa sävytettä, sellaista ei nyt mustaa mutta tummaa kuitenkin. Olisin voinut testailla miehen tukkaan >:D.

  Mutta hei kiva jos saat miehen koekaniiniksi, haluaisin nähdä kuinka tumma tuo ruskea sävyte on :).

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 27. lokakuun 2010 at 21:52

  Mä ehdottomasti suosittelen tota kuivashampoota! Se toimii :)

 • Reply Lucy perjantai 29. lokakuun 2010 at 09:20

  Hei! Batisten kuivashampoissa ei ole sisällä melua pitävää kuulaa. Tuoksuja ja muita vaihtoehtoja löytyy vaikka kuinka mutta muotoilutuoteominaisuus puuttuu.

  Täältä saa lisää infoa: http://www.asos.com/Beauty/Hair/Cat/pgecategory.aspx?cid=5021#state=Rf-400%3D70&parentID=Rf-400&pge=0&pgeSize=20&sort=-1

 • Leave a Reply