Absolution, Apteekkikosmetiikka, Batiste, Ekokosmetiikka, Hamstraus, Hiukset, Hoitoaineet, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kuivashampoot, L'Oreal, Lierac, Loppuneet, MAC, Muotoilutuotteet, Öljyt, Pixi, Redken, Seerumit, Sephora, Shampoot, Shiseido, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Syyskuun loppuneet

syyskuun-loppuneet-01

Syyskuussa ei tullut pidettyä itsestään ihan niin hyvää huolta kuin pitäisi. Muutama purkki kuitenkin tyhjeni.

syyskuun-loppuneet-02

MAC Cleanse Off Oil (150ml) / postaus, toinen / Taitaa olla kolmas käyttämäni pullo. Yksinkertaisesti erinomainen puhdistusöljy, joka on loistava myös silmämeikin poistamiseen. 5/5
Absolution Le Nettoyant Pureté (näyte 15ml) / Jolie Boxista tullut putsarinäyte oli miellyttävä. Yrttinen tuoksu on vähän liian voimakas mieleeni, mutta kevyesti vaahtoava koostumus ihastutti. 4/5
Shiseido Ibuki Gentle Cleanser (näyte 30ml) / Paksu voide, joka muuttuu veden kanssa täyteläiseksi ja tuhdiksi vaahdoksi. Hyvin saman tyyppinen kuin Sensain Creamy Soap, mutta hieman vähemmän narskuva. On kuitenkin liian pesevä mulle, buhuu, ja sen takia annan vain kolmosen. 3/5

syyskuun-loppuneet-03

Pixi Hydrating Milky Serum (30ml) / postaus / Todella ihana, maitomainen emulsio, joka kosteuttaa ja rauhoittaa. Koostumus on vaan liian paksu pipettipullon ja viimeinen neljännes oli sotkuisen pullotappelun takana. Haluaisin antaa vitosen koostumukselle, mutta pullovalinta tiputtaa pointseja. 4/5
Lierac Hydragenist Moisturizing Serum (näyte 8ml) / postaus / Olen kehunut tätä niin monesti, etten enää kehtaa. 5/5

syyskuun-loppuneet-04

AAA Lemongrass & Basil Shower Gel (200ml) / Kiva, raikas tuoksu. Ohutta koostumusta tulee otettua tuubista ihan liikaa kerralla ja tämä hupeni vauhdilla. 2/5
Sephora Monoi Nourishing Body Butter (200ml) / Mukavan pehmeä koostumus ja hyvä rasvaisuus. Tuoksuu kesälle ja aurinkovoiteelle, niin kuin monoit aina. :) 4/5

syyskuun-loppuneet-05

Batiste Heavenly Volume Dry Shampoo (200ml) / Hyvä, mutta ei yhtä hyvä kuin edeltäjänsä XXL. Harmi. 3/5
L’Oreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct Serum-in-Cream (75ml) / postaus /Jätettävä hoitoaine, latvasuoja, seerumi, mikälie. LOISTAVA. Laitoin tätä aina pumppauksen pyyhekuiviin latvoihin (pullo kesti kahden viikottaisen pesun tahdilla näemmä 10 kuukautta). Nyyhkäisin, kun tyhjiöpumppu yskäisi viimeisen voidepalluran ulos. 5/5
Redken Color Extend Magnetics Shampoo (näyte 50ml) / Redkenin värjättyjen hiusten sarja on loistava. 4/5

Batiste, L’Oreal ja Pixi saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply IN/OUT – beauty/health/wellness sunnuntai 30. lokakuun 2016 at 08:50

  Ei vitsit, miten ihania juttuja, ihan liikaa taas, kun en sais nyt yhtään innostua mistään uusista jutuista :D Ootko kokeillut muita Pixin tuotteita, ootko tykännyt? Itselläni kyseinen merkki on menossa kokeiluun ja mietin vain, mitä kaikkea siltä ostaisin :)

  • Reply Myy tiistai 1. marraskuun 2016 at 13:35

   Oon kokeillut Pixiltä myös Glow Tonicia ja se on tosi hyvää! Ja sitten niistä kosteussuihkeista Milky Mistiä, sekin on erittäin miellyttävä. Täytynee testailla enemmänkin. :)

 • Reply Pirita tiistai 15. marraskuun 2016 at 13:17

  Nyt vasta huomasin blogisi, todella mielenkiintoinen! Olen saman ikäinen ja vasta nyt perehtymässä ihonhoitoon, öhöm. Kuvia selaillessa huomasin että ihosi on virheetön kun minulla taas on jo melko suuretkin ihohuokoset. Pakko siis kysyä näin aloittelijana että mitä tuotetta suosittelisit(rasvaa,seerumia) ehkä pelkästään suurentuneille ihohuokosille tai muuten ohuelle, pintakuivalla ”couperosa” iholle, hintahaitarilla 25e asti :D ? Olen katselut hauschkaa, biodermaa ym ym. mutta kun valinnan varaa on niin paljon, tietysti kokeilemalla selviäisi.

  • Reply Pirita tiistai 15. marraskuun 2016 at 13:24

   Olisikohan muuten tuo Bioderman Sensibio H2O hyvä aamu/iltapuhdistuksessa vaikka meikkiä ei olisikaan?

   • Reply Myy tiistai 15. marraskuun 2016 at 22:04

    Tervetuloa mukaan Pirita! :) Jos Biodermaan haluaa tutustua, niin suosittelen lämmöllä sitä Hydrabio-sarjan seerumia. On just passeli ohuelle, pintakuivalle iholle ja kosteuttaa ihanasti näin talvella. Ja Sensibio H2O on mun lemppari aamupuhdistuksessa meikittömälle iholle, kun en haluaisi vesipestä kuivaa ihoa kahdesti päivässä eli hyvin sopii, vaikkei meikkiä olisi!

  Leave a Reply