Loppuneet

Heinäkuu 2011

Nyt on syyskyy (köh), mutta palataan vielä hetkeksi heinäkuuhun..

My Beauty Diary tekee loistavia kangasnaamioita ja kun heiltä tuli limited editionina kaksi erilaista Hello Kitty -naamiota, niin olihan näitä saatava. Toista versiota en löytänyt eBaysta, mutta tämä Strawberry Milk Mask lupaa kirkastaa ja pehmentää ihoa. Tilasin eBaysta ja 10 naamion paketti maksoi 18 dollaria eli noin 13 euroa, ei paha.

St. Tropezin itseruskettavasta vaahdosta höpisinkin jo täällä. Olen tuon epäonnistuneen ensiyrityksen jälkeen käyttänyt tuotetta useaan kertaan, mutta vain jaloille ja säästänyt ihottumalta. Koko kroppaan en uskalla kokeilla uudestaan.

Nail Etc.:n lakkatilaus on esitelty täällä. Viidelle lakkapullolle tuli postikuluineen hintaa noin 30 euroa.

Ja mukava ostoskasa Lontoosta, jonka esittelin erikseen.

Loppuneita muutama:
CHI Keratin Mist
Tigi BedHead Masterpiece -hiuslakka
Shu Uemura Cleansing Beauty Oil Premium A/I
Avon Planet Spa Mediterranean Olive Oil Firming Chest and Neck Serum
Lumene Arctic Touch Kirkastava Mineraalikuorinta

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply