Aasialainen kosmetiikka, Body Shop, Bonacure, Dermosil, ELF, Elizabeth Arden, Fudge, Garnier, Kosé, Loppuneet, Louis Widmer, Matrix, Maybelline, My Beauty Diary, Natura Siberica, Redken, Sensai, SkinFood, Tigi

Huhtikuu 2013 (loppuneet)

Miten taas tuntuu, että päivistä loppuu tunnit kesken. Mitään ei ehdi tekemään ja liian moni ikävä asia painaa päälle aiheuttaen stressiä. Olen viime kuukaudet keikkunut turhan lähellä kuilun reunaa. Onneksi tänään alkaa ensimmäinen kesälomaviikko! :) Ehdin vähän keskittyä itseeni ja kivoihin asioihin. Loput kolme lomaviikkoa pidän elokuussa. Onnistuin jopa puolivahingossa ostamaan lennot ja hotellin viikoksi Kroatiaan sitten sinne pidemmälle lomapätkälle. Tulee tekemään niin hyvää!

Mutta palataan vielä huhtikuun loppuneisiin tuotteisiin. Niitä tuli yllättävän iso kasa!

Garnier  Body Intensive 7 Days Replenishing Lotion 400ml / Lemppari perusvoiteeni, josta voi lukea aikaisemmasta postauksesta!
Body Shop Cranberry Joy Body Butter 200ml / Tämä oli viime joulun kausituote. Kaupassa purkista nuuhkaistuna tuoksui hyvältä, mutta iholla en pitänyt tuoksusta. Se jotenkin haisi alkoholille. Ei etanolille itselleen, vaan jollekin ällöttävälle karpaloiselle juomasekoitukselle. :D Koostumus oli hyvää TBS-laatua, joten sain käytettyä purkin loppuun tuoksusta huolimatta.

Louis Widmer Deo Roll-On Antiperspirant 50ml / Clarinsin rakkausdödön paikan vienyt pirulainen pääsi loppumaan. Uusi oli tietysti hankittava heti. :) Tämä on loistava! Ei siitä mihinkään pääse.
Body Shop White Hot Summer Cool Chiffon Body Mist 100ml / Monen vuoden takaisen (oliskohan 2009?) kausituoksun vartalosuihke tuli vihdoin tyhjäksi. Tässä alkoi tuoksu jo muuttua. Samaa EdT:a minulta löytyy vielä ja se tuoksuu ihan sille mille pitääkin. Kiva kesätuoksu, tulee mieleen kuumat kesäyöt. :) Ehkä sen takia, että tykkään lämpimällä ilmalla nukkumaan mennessä suihkutella tämmöisiä.

Redken Style Connection Quick Tease 15 250ml / Quick Tease eli tuttavallisemmin tupeeraussuihke. Ihana tuote, jos kirjoittelin viime keväänä. Sopii hyvin, jos tykkää tekstuurisesta tunteesta ja haluaa kohotusta ilman kampaa (tai todella tiukkaa kohotusta kamman kanssa). Redkenin muotoilutuotteet taitaa olla kanta-asiakastarjouksessa Stokkalla kesäkuun. Täytyy käydä ostamassa uusi.
Redken Intra Force System 1 Toner 145ml / Ostin Intra Force -paketin syksyllä, kun hiuksia tuntui irtoavan todella paljon. Shampoo loppui ensimmäisenä, nyt hoitoaine. Suihketta on vielä jäljellä. Voisin yrittää kasata ajatuksiani näistä ihan omaan postaukseen.

XZ Niiskuneiti Selvityssuihke 150ml / Niiskuneiti tuoksuu herkulliselle, selvittää hiukset hyvin ja on edullista. Hyvä perustuote, vaikka taitaa olla tarkoitettu vähän nuoremmille. :)
Matrix Biolage Delicate Care Organic Certified Oil 50ml / Matrixin öljy on vanha ja alkoi haista eltaantuneelle, joten kaadoin pullon pohjalla pyörineen lirun pois. En koskaan tullut kunnolla kaveriksi tämän kanssa. Vaikka tykkään käyttää öljyjä iholle, en osaa käyttää niitä suihkussa hiuksiin.
Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner 50ml / Matkakokoinen hoitoainesuihke ei itseasiassa tullut tyhjäksi, vaan siitä hajosi pumppu. En tykkää tämän tuoksusta, mutta aine on ihan kelpoa.

Skinfood Avocado Rich Toner 160ml / Avokado-sarjan kuivalle iholle tarkoitettu geelimäinen kasvovesi oli ihana tuote. Se kosteutti kunnolla ja imeytyi ihoon hyvin. Tuoksu on hieman hassu, mutta ei kuitenkaan huono. Miinusta huonosti toimineesta lasipullosta. Yleensä tykkään lasisista pakkauksista, mutta tässä korkki oli todella tiukassa ja annostelijasta ei tullut juuri mitään läpi. Sisällön puolesta voisin hyvin ostaa uudestaankin.
Sensai Silky Purifying Milky Soap 150ml / Lempparipesu! Aivan ihana tuote. Onneksi kaapissa odottelee uusi.

Elizabeth Arden Clear the Way Mask 100ml / Nimestään huolimatta tämä on mielestäni ehdottomasti kuorinta, ei naamio. Karkeita rakeita sisältävä voide toimi kuorintana hyvin, mutta kaipaan hieman pienempää raekokoa. Kai tämän olisi voinut jättää vielä naamiona kasvoille, mutta savipohjaisena ei kiitos. :) En tule ikävöimään.
Body Shop Vitamin C Re-Texturising Peel 50ml / Peel-off -kuorinta pyöri laatikoissa vuosia. Tuote itsessään toimi hyvin, mutta kuivui hyvin ohueksi kalvoksi, jonka poistaminen oli epämiellyttävää. Hiusrajassa se tarrasi tiukasti kaikkiin pikkuhaituviin ja riekaleita sai nyppiä pitkään. En tiedä onko tätä tuotetta tai koostumusta enää edes myynnissä.

Body Shop Nutriganics Drops of Youth 30ml / Tästä on tulossa postausta piakkoin, kunhan Joku naputtelee kuville tekstin.. :) En sano sen enempää, mutta korkkasin kyllä toisen samanlaisen heti perään.
My Beauty Diary Southern France Apricot Mask 1kpl / Kosé Softymo Nose Clean Pack 1kpl / Taas vanha tuttu naamiokaksikko! Yritän saada aprikoosinaamiot käytettyä, että voin hyvällä omatunnolla tilata jotain uutta kokeiltavaksi.

Body Shop Tinted Glow Enhancer 25ml / Maybelline Brow Styling Gel Natural Blond / ELF Cream Eyeliner Midnight 4.7g / Tästä pilaantuneesta kolmikosta postasinkin jo erikseen. Roskis kutsuu!

Ja vielä kuun Mies-yhteenveto. :) Hän osti itse parturissa käydessään Fudge Matte Hed Texture Pasten (75g / ”yli kaks kymppiä”) ja minä ostin edellisessä postauksessa vilahtaneen Clarinsin vartalokuorinnan, joka unohtui kuvasta. Loppuun kului Dermosil Man Cleansing Mousse (150ml), Natura Siberica Light Day Cream (50ml) sekä Tigi Bed Head For Men Matte Separation Workable Wax (75g). Dermosilin puhdistusvaahto on Miehen lemppari ja heti tuli utelua, että löytyiskö täyttä tilalle. Natura Siberican kasvovoiteen sain blogin kautta testiin, mutta se osoittautui heti liian kevyksi iholleni ja siirsin sen Miehen käyttöön. Yritin udella kokemuksia nyt, mutta ”siitähän on sikakauan aikaa, kun tää oli käytössä!”. Tyhjästä purkista nuuhkaistuaan hän totesi, että ”kai tää oli ihan hyvä”. No, ainakin iho pysyi pehmoisena ja näpyttömänä, eikä kiillellyt. :) Tigin vaha taisi olla jo toinen vai kolmas samanlainen, joten on ajanut asiansa hyvin.



Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply