Ekokosmetiikka, Lavera, Suihkugeelit

Lavera Lime Sensation Shower & Bath Gel

Saimme joululahjaksi Miehen siskolta kaksi Laveran suihkugeeliä. En olisi varmaan ikinä tullut itse niitä ostaneeksi, joten oli kiva päästä kokeilemaan. Tähän limeversioon ihastuimme molemmat!

Koostumus on jellymäistä kirkasta geeliä. Melko tömäkkää, eikä yhtään lirua niin kuin jotkut muut ekosuihkikset taitaa olla. Vaahtoaa hyvin kevyesti, mutta tuntuu silti pesevän mukavan puhtaaksi. Kuivakin iho jää miellyttävän tuntuiseksi, eikä narskuvan puhtaaksi. Ja se tuoksu! Niin ihanan raikas ja makea lime. Ei yhtään pesin-juuri-kylppärini-sitrusaineella -vivahdetta, jonka takia en yleensä pidä sitrustuoksuista. Tämän tuoksusta tuli mieleen vaan kesä, mojitot ja ihana avokadopasta. ;) Pakkaus on perustoimiva tuubi. Ei liian liukas kädessä ja geeli tuli nätisti putkilosta ulos. Tosin tykkäisin, jos siitä näkisi edes johtain kohdasta läpi, jotta kulumista olisi helpompi seurata.

Inci on aika ihana ja hellävarainen ollakseen suihkugeelin sisältö. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Flicka maanantai 3. kesäkuun 2013 at 13:15

  Lavera on kiva merkki ja koska rakastan limeä on tämä erittäin mieluinen minulle. Myös vartalovoide on kivan pirteä!

  • Reply Myy maanantai 3. kesäkuun 2013 at 21:44

   Mun selvästi täytyy tutustua Laveraan merkkinä vähän paremmin :) (Ja päästä tästä eko-kammosta eroon!)

  • Reply Flicka maanantai 3. kesäkuun 2013 at 22:16

   Toisin kuin monet ekomerkit, Lavera EI haise pahalta :)

  • Reply Myy maanantai 3. kesäkuun 2013 at 22:30

   Pistävät yrttiset hajut on kyllä ollut mulla yksi isoimmista kompastuskivistä, joten plussaa Laveralle! :) Madaltaa heti kynnystä kokeilla. Toisena ongelmana parit (lievät) allergiset reaktiot. Täytyisi vaan malttaa testailla voiteet yms. aina ensin johonkin muualle kuin kasvoille..

  • Reply Flicka tiistai 4. kesäkuun 2013 at 10:51

   Kasvotuotteista olen kokeillut kahta putsaria (melkeinpä hajuttomia olivat) ja ruususarjan sy-voidetta ja tehokosteusvoidetta (ei kovin voimakas ruusun tuoksu). Tosin ovat uusineet kaikki kasvotuotteet eli en voi sanoa nykyisistä versioista. Kaikki kokeilemani vartalotuotteet (lime- ja appelsiinisarjat sekä kookosvanilja vartalovoide) ovat tuoksuneet juurikin siltä miltä on pitänytkin. Hiustuotteista mangoshampoo, -hoitsikka ja -tehohoito ovat niiiiiiin ihanan tuoksuisia että melkein haluaisin maistaa niitä.

   Kampin Ruohonjuuressa on laaja luomukosmetiikkaosasto missä myös Lavera on näyttävästi esillä. Eli melkeinpä menisin sinne nuuhkimaan ja tutkimaan INCI-listoja mikäli on allergioita tai epäilyksiä. Myös Sokoksella on aika laaja valikoima Laveraa.

  • Reply Myy tiistai 4. kesäkuun 2013 at 13:57

   Iso kiitos! <3 Ooh, kookosvanilja kuulostaa just mun tuoksulta.

  Leave a Reply