Ahava, Apteekkikosmetiikka, Batiste, Biotherm, Caudalíe, Dr. Hauschka, Duroy, First Aid Beauty, Hoitoaineet, Ihonhoito, Kasvokuorinnat, Kasvovoiteet, Loppuneet, Muotoilutuotteet, Ravintolisät, Redken, Seerumit, Siveltimet, Supermood, Vartalovoiteet, Vichy

Kesäkuun loppuneet

06-Jun-Empties-01

Kesäkuussa tyhjentyneet putelit!

06-Jun-Empties-02

– First Aid Beauty Facial Radiance Pads (28kpl) / postaus / Loistavat happolaput! Kuorii ihon hellävaraisesti.
– Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet (10ml) / Raikas ja mukavasti kosteuttava. Imeytyi nopeasti, mutta ei silti hävinnyt kokonaan. Tykkäsin!

06-Jun-Empties-03

Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate (5ml) / Tämän näytteen perusteella voisin kokeilla isommankin purkin. Näyte kesti iltakäytössä kaksi viikkoa.
– Supermood Egoboost Moisture Kick Serum (30ml) / postaus / Ihana, ihana, IHANA! Itku tuli, kun tämä tyhjeni. Kosteutti loistavasti ja tuntui iholla niin lempeän pehmeältä, että. <3
– Dr. Hauschka Night Serum (2.5ml) / Kuin söpö mini-sample! Mulla on tästä täysikokoinen testissä, käytin tämän näytteen reissussa. Palaan asiaan omassa postauksessa.

06-Jun-Empties-04

– Biotherm Aquasource Nuit High Density Hydrating Jelly (50ml) / postaus / En tykännyt tästä yhtään ja siirsinkin pullon pikaisesti kosmetiikan tunkiolle. Mutta edes siippa ei saanut käytettyä tätä loppuun! Urheasti hän käytti 3/4 pullosta, mutta vieno ”toi yövoide on aika kamalaa” -toteamus sai mut heltymään ja heitin tämän pois.
– Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream (40ml) / Myös tämä oli siipalla käytössä. Kysyin, että tykkäsikö hän. ”Jooooo.. Aika neutraali. Ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Hoiti hommansa.”

06-Jun-Empties-05

– Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Vitalising Body Milk (145ml) / postaus / Aivan ihastuttava kesävoide! Tätä pirtsakkaa kaveria ostan jatkossakin.
– Caudalie Thé des Vignes Shower Gel (30ml) / Erittäin miellyttävä, sakea geeli. Pehmeä (niin tuoksultaan kuin koostumukseltaan), eikä kuivattanut. Voisin joskus suihkugeelien loppumisen aikakautena ostaa tätä lisää.

06-Jun-Empties-06

– Batiste Dry Shampoo Medium & Brunette (200ml) / Kevyesti sävytetty kuivis hävisi hiuksiin samantien! Oikeen hyvä. Eikä väristä huolimatta sotkenut mitään. Loistava niille, jotka pelkää tavallisten kuivisten valkoista jauhoisuutta. Itse pullo on aika.. aika.. ruma.
– Batiste Dry Shampoo XXL (50ml) / postaus / Paras ikinä. Piste.
– Redken Color Extend Sun Waterwear Treatment (100ml) / Hiuksiin jätettävä, auringolta suojaava hoito- ja muotoiluvoide-kombo ajoi asiansa monella etelänreissulla. Myös kaverin päässä.. :) Tätä voi laittaa niin kuivaan kuin kosteaan tukkaan, eikä ainakaan mun hiukset lähmäänny. Tässä Redkenin värjättyjen hiusten aurinkosarjassa on yksi parhaista hiustuotetuoksuista ikinä.

06-Jun-Empties-07

– Duroy Unelma / Meinasin postata tästä siveltimestä alkuvuodesta, mutta se jäi. Olisin hehkuttanut miten mahtavasti suti toimii ohuiden meikkivoiteiden kanssa. No, sitten se lähti hajoamaan. Karvoja irtoaa siihen tahtiin, ettei siveltimellä voi enää meikata. Tämä kesti aktiivista käyttöä reilusti alle vuoden, mikä ei mielestäni ole hyväksyttävää.

06-Jun-Empties-08

Pari mainitsemisen arvoista näytettä. Sisleyn Black Rose -voidenaamio oli ihastuttava, mutta en kyllä hintansa takia sitä osta. Bakel Cool Eyes -silmänympärysvoide tuntui todella hyvältä iholla. Se selvästi napakoitti, viilensi ja freesasi aamusilmiä. En tiedä annostelinko lorauttelevasta pussista liikaa, mutta sain tästä vähän röpelöä ihoon. Harmi, koska tuote tuntui niin hyvältä!

06-Jun-Empties-09

Muutama kauneuteen liittyvä lisäravinne loppui myös. Vivanian shotista on tulossa juttua huomenna. MultiKarosin oli hyvin samanlainen kuin muutkin aurinkokapselit. Onnistuin tosin siitä huolimatta palamaan Italiassa, mutta se oli omaa typeryyttä. Biotiinista on hankala parin kuukauden perusteella sanoa mitään, mutta jatkan kyllä toisella vastaavalla valmisteella. :)

Ahava, Caudaliet, Dr. Hauschkat, Duroy, Supermood, Vichy ja Vivania saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply macamyday lauantai 4. heinäkuun 2015 at 11:46

    Jään odottelemaan juttua Dr. Hauschkan yöseerumista :)

    • Reply Myy tiistai 7. heinäkuun 2015 at 22:36

      Jes! Homma työn alla :)

  • Reply Anna lauantai 4. heinäkuun 2015 at 12:39

    Hei tolle Duroylle vois olla mainio korvaaja Everyday Mineralsin Flat Top Brush (jos nyt muistan nimen ihan oikein). Oon omani ostanut iHerbiltä ja hittoooo! Se on PARAS IKINÄ.

    • Reply Myy tiistai 7. heinäkuun 2015 at 22:37

      Onko se kanssa vähän lötkö? :) Mulla on Sigman joku flattop ja se on hieman jäykkis.

  • Reply Mam lauantai 4. heinäkuun 2015 at 14:46

    Samaa mieltä tuosta Everyday Mineralsin siveltimestä. Käytän sitä aina kun meikkaan! Paras!

    • Reply Myy tiistai 7. heinäkuun 2015 at 22:37

      Vitsit kun sitä pääsis jossain hipeltämään :)

  • Reply Nella / Neiti Minttukihara lauantai 4. heinäkuun 2015 at 23:44

    Oon samaa mieltä Dr. Hauschkoista, ihan mahtavia molemmat!

    • Reply Myy tiistai 7. heinäkuun 2015 at 22:38

      <3

    Leave a Reply