Aasialainen kosmetiikka, Biotherm, Lumene, Meikkipohjat, Missha, Parasta juuri nyt

Parasta juuri nyt: Meikkipohjat

Parasta juuri nyt -postausten ideana on hehkuttaa tämän hetken lemppareita. :) Tuotteita, jotka herättivät mielenkiinnon ja joihin tartun juuri nyt.

Biotherm Skin Best CC Cream on kolmikon uusin tulokas. Tämä CC-voide on hyvin hyvin silikonista ja jämäkkä koostumus tuntuu sormissa ihan tasoittavalta primerilta. Sitä se tekee myös kasvoille! Tällä blurraa kaiken tasaiseksi ja saa hyvän peiton. Silikonisuudesta huolimatta myös kerrostaminen onnistuu. Olin alkuun epäileväinen kuivan ihoni kanssa, mutta kunhan alla on riittävä kosteutus, niin ei ole mitään ongelmia.

Lumene CC Color Correcting Cream löysi tiensä meikkipöydälleni jo viime kesänä. Korkkaan ihan juuri toisen tuubillisen. Koostumus on ohut ja meikkivoidemainen. Levittyy todella helposti ja kerrostuu kauniisti. Keskipeitto, kauniin tasainen lopputulos.

Missha Signature Wrinkle Filler BB Cream on kolmikosta täyteläisin ja rasvaisin. Se onkin anti-age -sarjasta ja mitä mainioin kuivalle iholle. Voide kosteuttaa todella hyvin ja jättää ihanan kuulaan lopputuloksen. Peittävyys samaa luokkaa Lumenen kanssa ja kerrostaminen onnistuu.

Samassa järjestyksessä vasemmalta; Biotherm, Lumene, Missha. Käsivarren valkoisella iholla nämä näyttävät todellisuutta tummemmilta. Kasvoilleni kaikki sulautuu nätisti, enkä olettanut sävyerojen olevan näin näkyviä! Kasvoihini paras match on Missha, Biotherm kakkosena ja Lumene on hitusen turhan keltainen. Siitä huolimatta sekin sulautuu hyvin.

Näistä on aamuisin vaikea valita! Biotherm selättää pahemmatkin ongelmat, Lumene on turvatuote, Missha kiireisen ja kuivan aamun valinta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Heidi B maanantai 21. huhtikuun 2014 at 09:54

  Hitsi! Kaikkien näiden hehkutuksten jälkeen kyllä sekä Biotherm että Lumene kiinnostaa.

  • Reply Myy maanantai 21. huhtikuun 2014 at 10:53

   Ei niitä turhaan ole kehuttu! :) Kandee hakea testerit.

 • Reply Theressa maanantai 21. huhtikuun 2014 at 11:04

  Mistä tuota Biothermia saa? Mulla on laajentuneita ihohuokosia nenällä ja poskissa, blurraako se nekin? Mulla on nimittäin nyt tuo Lumenen CC-voide ja sinne alle on pakko laittaa blurraava pohjustustuote.

  • Reply Myy maanantai 21. huhtikuun 2014 at 11:08

   Ainakin Stokkat, Sokokset, Emotionit ja Beautyt myy! Laajentuneista huokosista en osaa sanoa, kun ei ole omaa kokemusta. Mutta uskoisin Biothermin olevan aika tehokas niiden kanssa.

 • Reply Panda maanantai 21. huhtikuun 2014 at 11:06

  Höhöö katsoin että mitäs hitsiä hajuvesipullo tekee nyt tuolla seassa… :D CC-hajuvesi! Hoitaa ja tasoittaa ihoa samalla vai miten se oli ;D?

  Kokeilin Ilonalla tuota Biothermiä, vaalein sävy oli vähän siinä rajoilla onko se minulle liian tumma vai ei. Ehkä käyn napsimassa pari testeripurkkia mukaan 8)

  • Reply Myy maanantai 21. huhtikuun 2014 at 11:10

   Joo Misshalla on vähän prameempi purkki.. :D

  • Reply Kaisuli / SiameseLipstick maanantai 21. huhtikuun 2014 at 12:08

   Mäkin katsoin että hajuvesihän siellä! :D Biothermin CC:n vaalein sävy oli itselleni vähän turhan tumma, blurraava efekti on kyllä tehokas :)

  • Reply Myy maanantai 21. huhtikuun 2014 at 17:28

   Oho, mä en siis ole enää niin kalmo!

 • Reply MS maanantai 21. huhtikuun 2014 at 11:52

  Mä olen kokeillut tuota Biothermin CC:tä testerien muodossa ja se kyllä hoitaa hommansa aika kiitettävästi: ihosta tulee ihanan siloinen ja tasainen. Mulla noita CC- ja BB-voiteita on kaapit pullollaan, ja just hain Lumenen CC:nkin kaikkien hehkutusten jälkeen, joten ehkä mä vielä ”hetken” odottelen, ennenkuin kipitän kauppaan hakemaan tuon Biothermin CC:n (juu, viikon, haha). Misshan BB:stä mulla ei ole kokemuksia :) Tuotetta on kyllä kehuttu niin paljon, että olisi kiva kokeilla sitä.

  • Reply Myy maanantai 21. huhtikuun 2014 at 17:29

   Meikkipohjia ei voi koskaan olla liikaa! Tai siis..

   Se Missha on kuivaihoiselle tosi hyvä, mutta rasvaisemmalle iholle varmaan vähän tuhti. :)

 • Reply Jonna H. maanantai 21. huhtikuun 2014 at 12:52

  Misshaa himoitsen, enkä pelkästään pullon takia!

  • Reply Myy maanantai 21. huhtikuun 2014 at 17:34

   Uskoisin, että sä tykkäsit siitä! Pullo <3

 • Reply Helena maanantai 21. huhtikuun 2014 at 22:38

  Lumenen CC:tä mäkin rakastan ja heti lähti tilaukseen tuo Missha, saman merkin toisesta BB-voiteesta kun oon myös tykännyt. Biothermista ehkä tekis mieli anella jostain näyte, sekin on ruvennut hirveästi kiinnostamaan niin monien kehujen takia…

  • Reply Myy maanantai 21. huhtikuun 2014 at 22:59

   Mäkin hain Biothermista ensin näytteen, kun en uskaltanut suoraan ostaa :)

  Leave a Reply