Meikit, Reissussa

Reissumeikit

Eilen kurkattiin muuta matkakosmea, tänään vuorossa meikit. Huitelen näillä siis puolitoista viikkoa, kun reissu on yhdistelmä kaupunkia ja maakuntamatkailua (Italiassa).

Reissukamat-07

Aloitetaan meikkipohjasta. Meinasin ensin napata mukaan Lumenen CC-voiteen, koska se nyt vaan on niin varma valinta. Päädyin kuitenkin Shara Sharan BB-voiteeseen, koska siinä on korkeampi suojakerroin. Ja hyvin helppo sormituote sekin on. Alle kaiken kestävää MACin primeria ja päälle tarvittaessa saman firman puuteria. Aurinkopuuteria pähkäilin pisimpään (tahdon kaikki) ja päädyin lopulta Dr. Hauschkaan. Se on mattainen ja.. no, helppo. Mun reissupakkaamisen kriteeri numero yksi. :D Korostuspuuteri Lumenelta ja voideposkipuna Clarinsilta.

Reissukamat-08

Helppousteema jatkuu silmämeikeissä. Diorin Cuir Cannage on mainio paletti, koska siinä on hyvä vaalea ja tumma plus jotain siltä väliltä. Guerlainin violetti kynä tulee tuomaan jotain pientä kivaa. Sen lisäksi ripsiväriä (Sephora), rajaustussi (Sensai), geelilineri (Bobbi), kaksi kulmakynää (MAC + Sensai) ja kulmageeli (Benefit).

Reissukamat-09

Huulimeikeistä punaista mattaa Narsilta sekä pinkkiä niin cremenä (MAC) kuin mattana (Nars). Molemmille kynät ja mitä mainioin pohjustuspuikko MACilta. Lumenen rasvakiilto niitä päiviä varten, kun ei vaan kiinnosta. :)

Reissukamat-10

Meikkaan niin paljon sormin, että teoriassa pärjäisin varmaan ilman siveltimiä. Ecotoolsin matkakabuki puuterille ja RT:n mukavan pullukka poskipunasuti aurinkopuuterille. MACilta 212 geelirajaukselle, 231 huulipunalle sekä monikäyttöinen 239, joka levittää, häivyttää ja meikkaa puolestasi.

Reissukamat-11

Lopuksi vielä hätäsetti kynsille, koska en usko saman lakan mitenkään kestävän koko reissua.

Pärjäättekö te vähemmällä? Mistä voisi tietää etukäteen, että kuinka paljon kiinnostaa meikata?

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Salla torstai 4. kesäkuun 2015 at 11:27

  Mä tiedän kokemuksesta, että mua ei vaan reissussa kiinnosta väkertää meikin parissa. Kaupunkilomille lähden melko niukalla varustuksella ja aurinkolomille minimaalisella. Thaimaan reissuilla voi mennä useampikin päivä, etten meikkaa yhtään :)

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:06

   Näin jälkikäteen tulen toteamaan, ettei muakaan kiinnostanut tuolla maalla meikata. :D Meikkasin silti pakosta, koska olin näemmä hyvin allerginen italialle ja en hieronut silmiäni, kun ne oli meikattuina.

 • Reply Liisa torstai 4. kesäkuun 2015 at 19:50

  Ooh, hyvältä näyttää! :) Varsinkin huulituotteet, nami <3

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:07

   ..ja miten kävi? Käytin huulipunaa tasan kerran. :’D

  Leave a Reply