Orly

Mattaista kultaa!

Joskus on aikaa naputella ja säätää parinkin viikon postaukset valmiiksi, mutta välillä on hetkiä, kun ei ehdi tehdä mitään. Nyt taas jälkimmäinen vaihe. Alkuviikko meni täysin töissä ja syksyn mallistoa ostaessa (kuolaus!). Keskiviikkona tuhlasin pienen vapaan hetken lätkän katsomiseen ja kärsin siitä aamulla kellon soidessa ihan liian aikaisin. Sain sentään kynnet lakattua lätkän ohessa!

Postissakin odottelee muutamat paketit (toivottavasti OPIn Hong Kong -kokoelmaa) ja kunhan tästä päivästä selviää, niin viikonloppu on pitkästä aikaa kokonaan vapaa ja ilman pakollisia menoja. Ihanaa. :) Mutta nyt viikon takaiseen lakkaukseen..

Pohjalla OPI Nail Envy Dry & Brittle, päällä kolme kerrosta Orlyn Solid Goldia.

Solid Gold on tämän kevään Metal Chic -kokoelmasta, johon kuuluu kolme mattaista metallilakkaa. Tämä on taas niitä lakkoja, joissa kannattaa ottaa siveltimeen reilusti väriä ja pyyhkäistä se kynnelle mahdollisimman nopeasti. Kaksi kerrosta riittää hyvään peittoon, mutta laitoin kuitenkin kolme. En nimittäin halunnut tuhota mattaisuutta päällyslakalla ja toivoisin tämän kestävän edes yhden työpäivän.

Vielä spotin alla kuvattuna. Sävy on kauniin antiikkinen tumma kulta.

Kuivuu muuten supernopeasti!

Pyyhkäisin työpäivän jälkeen kynsiin vielä Essien päällyslakan, jotta ne kestäisivät ehjinä seuraavaan päivään, jolloin oli paremmin aikaa laittaa uusi lakka. Kyllä näistä lohkesi yksi kärki ja kaikki hieman kuluivat jo yhden työpäivän aikana. Sävy on todella kaunis myös kiiltävänä. Kuvattu spotin alla.

Lakkausta poistaessani oli pakko rynnätä ottamaan kuva. Olin pitänyt vanulappua pikkusormen kynnen päällä viitisen sekuntia ja pyyhkäissyt – lakka muuttui hopeiseksi! Mitä ihmettä! Osaako joku kotikemisti tai lakkaexpertti selittää tämän? :D Silti poisto-operaation jälkeen sotkuiset vanulaput olivat ihan kultaisia.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply .Nekku. perjantai 19. helmikuun 2010 at 08:51

  Luulen, että ne lakassa olevat hileet on vain värjätty kultaisiksi, eli aluksi lakkaa poistaessa lähtee se väri, ja myöhemmin vasta ne hileet. Ainakin monien glitterlakkojen kanssa mulla käy noin. Ihanan näköinen lakka, muuten. :)

 • Reply Anonymous perjantai 19. helmikuun 2010 at 10:34

  Ihana blogi sinulla, olen seurannut jo pidemmän aikaa ja pitänyt paljon. Toivoisin postausta käyttämistäsi meikkisiveltimistä :) Olen sivellinfriikki. Myös huulimeikit kiinnostavat paljon, jos voisit esitellä meille kokoelmasi? Terveisin tyytyväinen lukija :)

 • Reply Anonymous perjantai 19. helmikuun 2010 at 17:11

  Apua, huomasinkin juuri että meikkisivellinpostaus löytyykin jo :) Mutta sitä huulimeikkipostausta toivoisin edelleenkin. Terveisin se sama anonyymi.

 • Reply kiukkupussi perjantai 19. helmikuun 2010 at 22:18

  Nekku: Ihan huijausta tämmönen. :D

  Anonyymi: Kiitos paljon! Itseasiassa se sivellinpostaus kaipaa kunnon päivitystä, koska siveltimiä on tullut lisää. :) Opettelen vasta käyttämään niitä.. Nim. ennen lähes kaiken sormilla levittänyt. Laitetaan huulimeikkipostaus korvan taakse! Huulikiiltoja löytyy nimittäin reilusti, punia aika vähän. Varmasti jossain vaiheessa esittelen kaikki meikit muutenkin. Nyt ensin työn alla kynsilakat! :)

 • Reply Anonymous lauantai 20. helmikuun 2010 at 19:54

  upeat kynnet. saanko kysyy montako pulloa lakkaa omistat?

 • Reply kiukkupussi lauantai 20. helmikuun 2010 at 21:32

  Kiitos, tämä on kyllä kaunis lakka. :) Alle sadassa ollaan vielä lakkaputeleiden kanssa. Oliskohan joku 80-90.

 • Leave a Reply