Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Emma S., Hamstraus, Ihonhoito, Kasvovedet, MAC, Madara, Pixi

Viisi kertaa kasvosuihke

Rakastan kasvosuihkeita. Ne on kuivaihoiselle todella tärkeä juttu. Osaa näistä markkinoidaan kasvovetenä ja osaa enemmänkin meikkisuihkeina. Mielestäni kaikki käyvät hyvin niin kosteuttavaksi hunnuksi ennen seerumia kuin meikin päälle suihkutettavaksi viimeistelyksi. :)

Emma S. Moisturising Facial Mist (noin 15€ / 150ml)

Muistatteko, kun Lumenella oli joskus 90-luvun lopulla suihkepullossa oleva kasvovesi? Sellaista vaaleanpunaista, vähän paksumpaa nestettä. Tämä tuoksuu ihan samalle ja palauttaa mut välittömästi luokkakaverin mökille Turun saaristoon. Oltiin siellä kolmistaan, me tytöt ja hänen pappansa. Nostan hattua papan pitkälle pinnalle, koska hermo teineihin taisi mennä vasta viimeisenä aamuna.

Sisältää mm. vadelma-, kurkku-, persikanlehti- ja omenauutteita. Ei parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Suihke sumuaa mukavan tasaisesti, vaikkei pisarapilvi olekaan yhtä mykistävä kuin Hauschkan superhieno sumu. Tuoksu on mieto ja lempeä. Tämän käyttäminen tuntuu pehmoiselta ja turvalliselta, ehkä osittain tuoksun tuomien muistojen takia. Pullo on reilun kokoinen ja hinta hyvin kohtuullinen. Ensikosketus Emma S. -tuotteisiin oli tämän myötä varsin positiivinen ja voisin hyvin kokeilla jotain muutakin. Näitä saa Kickseistä ja (ainakin) keskustan Stokkalta!

Pixi Hydrating Milky Mist (noin 28€ / 80ml)

Pixin suihke on sirossa pullossa, joten se kulkee helposti mukana (ja sen voi ottaa lentokoneeseen). Tykkään suihkuttaa tätä erityisesti meikin päälle, joten pulloni majailee meikkipöydällä.

Sisältää mm. hyaluroni- ja linolihappoa, provitamiini A:ta sekä vitamiineja  B1, B2 ja B6

Suihke on lähes yhtä hieno kuin Hauschkassa. Se tulee mukavan pontevasti ulos pullosta ja leviää kasvoille tasaisesti. Kapea pullo istuu todella hyvin käteen. Tuoksu on hyvin mieto. Tykkään paljon!

Dr. Hauschka Facial Toner (noin 28€ / 100ml)

Hauschkan kasvovesi on klassikko. Se lupaa elvyttää ja kirkastaa ihoa sekä aktivoida ihon aineenvaihduntaa. Pidän siitä, että ohje neuvoo painelemaan kasvoveden hellästi ihoon, koska tähän harvemmin törmää länsimaisissa kasvovesissä, mutta aasialaisissa hoitovesissä se on itsestäänselvää. Tämä on toinen pullollinen ja tulen jatkossakin ostamaan lisää.

Sisältää mm. taikapähkinä- ja masmalouutetta. Tässä on alkoholia, mutta en ole kokenut sitä ongelmaksi, vaikka ihoni on hyvin kuiva. Olettaisin sen haihtuvan jo sumuttaessa. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Suihke on hienojakoisin mihin olen missään kasvosuihkeessa törmännyt. Aivan ihana! Tuoksu on yrttinen ja suht voimakas, mutta pidän siitä paljon. Tämän käyttäminen on jotenkin ihanan rentouttava hetki. Lasinen pullo on viisikon ylellisin.

Madara Hoitava Nokkossuihke (noin 18€ / 100ml)

Nokkossuihke lupaa sopia koko perheelle ja sitä suositellaan kasvojen lisäksi myös vartalolle. Se hoitaa, rauhoittaa ja kosteuttaa. Sain tästä allergiaa ottaessani suihkeen käyttöön, mutta pienen tauon jälkeen pystyin ottamaan sen takaisin rutiineihin ilman ongelmia, joten kyse oli varmaan yhteisvaikutuksesta jonkun toisen tuotteen kanssa. (Tai sitten kuu oli väärässä asennossa tai olin juuri syönyt väärän värisen hedelmän.)

Sisältää mm. nokkosuutetta ja -vettä sekä aloeveramehua. Tässä ei ole erikseen vesipohjaa, iso peukku! Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Suihke on voimakas ja hyvin kasteleva. Kannattaa suihkuttaa tarpeeksi kaukaa, jos laittaa tätä meikin päälle. Olen itse tykännyt viedä tämän kasvoille käsien kautta, niin ei tarvitse pelästyä aina suihkaistessa. Harmi, koska siro pullo on hyvä käteen. Tuoksu on hyvin mieto ja vehreän raikas.

MAC Prep+Prime Fix+ (noin 21€ / 100ml)

Fix+ mielletään ehkä enemmän meikkisuihkeeksi, mutta tämä käy yhtä hyvin myös ihonhoitoon! Omani on tuoksuva ruusuversio toissavuodelta, mutta tästä on normimyynnissä perusversio, jota olen kokeillut pienen matkapullollisen.

Sisältää mm. vihreää teetä, kamomillaa ja kurkku-uutetta.

Suihke on hienojakoinen, mutta suht voimakas. Se ei kastele, mutta yksi painallus tuo kyllä paljon nestettä. Tavallinen Fix+ on lähes tuoksuton, mutta tämä pinkki tuoksuu ruusulta.

Mikä on teidän suosikkisuihke?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maria / Maria Glow -blogi lauantai 18. helmikuun 2017 at 10:46

  Minä en ole vielä löytänyt suosikkisuihketta. Nää kasvosuihkeet on muutenkin mulle aika tuntematonta aluetta, mutta haluaisin kyllä löytää jonkun kivan virkistävän suihkeen, joka sopisi rasvoittuvalle iholle. Eipä minua kyllä haittaisi laittaa suihketta voiteen allekaan, mutta nimenomaan sellaista päivän mittaan freesaavaa suihketta kaipaisin.

 • Reply Sissi lauantai 18. helmikuun 2017 at 12:05

  En ole testannut näistä yhtäkään mutta kuvausten perusteella Hauschkan tuote puhuttelee eniten. Kasvosuihkeet on olleet mulle jotenkin hankalia aina, mutta yritän aina säännöllisesti ystäväystyä niiden kanssa. Nyt mulla on Lumenen Valo-sarjan suihke josta olen tykännyt, mutta ennen kaikkea kaipaisin sellaista pikkupulloa, joka mahtuisi pienehköönkin laukkuun ja suihketta voisi oikeasti kuskata mukana ja lisätä päivän aikana. Nyt se jää siihen, että sitä suihkauttaa ennen kotoa lähtöä. Ehkä tähyilen jostain itse täytettävää pulloa:)

 • Reply Martina lauantai 18. helmikuun 2017 at 18:23

  Kasvosuihkeet on kyllä ihania, ennen ja jälkeen meikin. Perus-Fix+:ssaa oon käyttänyt pari pulloa ja voisin edelleen ostaa uudestaan. Tällä hetkellä käytän Lumenen Lähde-sarjan kosteussuihketta, se on aikas kiva. Suihke tulee hienona sumuna, mutta välillä siellä joukossa tulee myös muutama isompi pisara. Näistä sun tuotteista mua kiinnostais oikeastaan kaikki, pitääpä laittaa korvan taa :))

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara maanantai 20. helmikuun 2017 at 10:35

  Näistä tuttu on vain Dr. Hauschka, josta yhdyn kyllä siihen että suihke on siinä huikean hienojakoinen. Hienojakoisempaan suihkeeseen olen törmännyt vain Lumenen Lähde-sarjan kosteussuihkeessa. Se on mun mielestä kuin minispa pullossa, suosittelen kokeilemaan :) Näistä sun suosittelemista kiinnostaisi kokeilla tuota PIxiä. Glow Mististä olen kuullut myös kehuja.

 • Leave a Reply