Hoitoaineet, Pureology, Shampoot

Pureology Super Smooth Shampoo & Condition

Pureology on siitä ihana sarja, että kaikki tuotteet on tarkoitettu värjätyille hiuksille, mutta erilaisiin tarpeisiin löytyy kuitenkin oma linjansa. Kaikkien värjättyjen hiusten ei tarvitse mahtua saman korkin alle. Essential Repair System, Hydrate System, Nano Works System, Perfect 4 Platinum System, Pure Volume System, Purify System ja Super Smooth System tuovat apua erilaisiin ongelmiin. Kaikki tuotteet on 100% vegaanisia ja sulfaatittomia.

Pakkaukset on sittemmin uudistuneet, joten tämän näköisinä niitä ei enää kaupasta löydä. :)

Ostin Pureologyn Super Smooth -sarjan shampoon ja hoitoaineen viime vuoden lokakuussa, kun ihana kampaaja teki minusta brunetin. Uusi väri tarvitsi toki tehokasta suojaa. Entisenä Tigi-lutraajana sain slaagin kampaajan kertoessa, että ”näitä riittää sitten ihan helmen kokoinen määrä”. HELMEN? Herranjumala. Ihan siihen en pystynyt, vaikka yritinkin. Onnistuin kuitenkin järkeistämään käyttömääriäni huomattavan paljon. Jotain näiden riittoisuudesta kertoo se, että pullot tyhjeni tämän vuoden marraskuussa. 13kk ei ole paha käyttöaika.

Kuvauksen mukaan Pureologyn ainutlaatuinen ThermalAntiFadeComplex (YES!) auttaa suojaamaan hiusta lämmön haittavaikutuksilta ja optimoi hiusvärin keston. Diipadaapa-lupauksia, mutta tykkäsin tuotteista paljon. Shampoo on kermaista ja vaahtoaa pehmeästi. Käytän paljon muotoilutuotteita, joten vaahdotan hiukseni aina kahdesti. Tällä tuli puhdasta, muttei mitenkään liian narskuvaa. Hoitoaine on selvästi paksumpaa ja hyvin voidemaista. Hiukseni takkuuntuu jo pelkästä ajatuksesta, mutta sain ne silti selvitettyä suihkussa suhteellisen helposti.

Vanha pakkaus on tosiaan pitkän kaulan takia hankalan mallinen. Uusi on järkevämpi ja sitä pystyy seisottamaan ylösalaisin ilman tukea. Olin jo kesällä ihan varma, että nämä molemmat pullot on loppumaisillaan, mutta pari päivää (tuen avulla) väärinpäin teki ihmeitä ja molemmista pulloista sai valuteltua 50ml pikkupullot täyteen. Hups.

Shampoon inci. Klikkaa isommaksi!

Hoitoaineen inci. Klikkaa isommaksi!

Hintaa Suomessa noin 30 euroa per puteli. Briteissä hinnat pyörii noin 10-15 punnan tietämillä. Vaikka nämä olivat erittäin hyvää tavaraa, ostin seuraaviksi Redkenin Smooth Downia. Koska on se vaan (tällä kokeilunhalulla) vähän tylsää käyttää yli vuosi samaa shampoota ja hoitoainetta. Ehkäpä palaan Pureologyyn joskus.

P.S. Nutturapää on yksi Beautify.fi -sivuston joulukuun vierasbloggaajista. Eli joulukuun ajan postaukseni linkittyvät myös heidän sivustolleen. Käykää tutustumassa, liittykää mukaan ja tehdään beautifysta meidän oma makeupalley. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply