Beauty Blender, Meikit, Real Techniques

Timantti on uusi meikkimuna?

RealTechniques toi viime syksynä timantin mallisen meikkisienen osaksi Bold Metals -sivellinkokoelmaa. Suomessa tämä taisi tulla myyntiin alkuvuodesta, mutta sain omani käsiin jo syksyn kauneusmessujen aikoihin. Tässä on siis ollut hyvin aikaa testailla!

Olen kehunut beautyblenderin meikkimunia moneen otteeseen, mm. listannut sienen parhaiden kasvosiveltimien joukkoon, hehkuttanut kostean sienen sopivuutta kuivalle iholle ja leikellyt sieniä auki todistaakseni homeilun aiheutuvan vain huonosta pesusta. Kuivaihoisen näkökulmasta blenderit on yksi sivellinteollisuuden parhaista keksinnöistä, koska niillä saa lähes minkä tahansa pohjan sulautumaan saumattomana iholle. Sienellähän voi levittää kaiken mitä pohja vaatii: primerin, meikkipohjan, peitevoiteen, puuterin, poskipunan, varjostukset ja korostukset. Timanttisieni on ensimmäinen oikeasti kova haastaja klassiselle beautyblenderille.

Yläkuvassa sienet kuivina ja alemmassa kosteina. Timantti on kooltaan hieman isompi kuin BB, mutta ei kuitenkaan niin iso, että siitä olisi tullut kömpelö. Kulmikkuuden ansiosta siinä on enemmän pintaa kuin BB:ssa; tasaisella pohjalla käy kasvot nopeammin läpi ja sivukulmista riittää aina puhdasta pinta-alaa myös poskipunalle. Ja meidän laiskojen pesijöiden paras juttu: pinta-alaa on niin paljon, että käytän sientä kaksi kertaa ennen kuin pesen sen.

Timantti on ihan yhtä pehmoinen ja joustava kuin BB – tämä on ollut ”kopiosienissä” isoin ongelma, kun mikään ei ole tunnussa vetänyt vertoja alkuperäiselle. Itselläni timantti jäi vakkarikäyttöön.

Kuinka moni teistä on testannut sitä? Tykkäsittekö?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi lauantai 15. huhtikuun 2017 at 09:07

  Olen timanttia päässyt testailemaan ja tykkäsin kyllä siitä kovasti :)
  (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/11/timanttisieni.html)

  Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa :)

  • Reply Myy lauantai 15. huhtikuun 2017 at 20:52

   Ihanaa pääsiäistä! :)

 • Reply Salla lauantai 15. huhtikuun 2017 at 12:47

  Mä oon ihmetellyt, kun tämän ympärillä kävi I love me -messujen aikaan niin kova hype, mutta postauksia ei ole näkynyt juuri ollenkaan! Eli kiva kuula sun arvio, mäkin voisin siis kokeilla :)

  • Reply Myy lauantai 15. huhtikuun 2017 at 20:53

   Samaa ihmettelin mäkin! Tosin tämän postauksen oli tarkoitus tulla ulos viime vuoden puolella, että.. :D

  Leave a Reply