Deodorantit, Nuxe

Nuxe Tonific déodorant

Tämä loppunut tuote saa ihan oman merkintänsä. Päätin talvella kokeilla siirtymistä alumiinittomaan deodoranttiin ja tämä (myöskin alkoholiton) Nuxe päätyi ensimmäiseksi uhriksi. Ensimmäinen purtilo loppui ja olen tähän ihan tyytyväinen, periaatteessa.

Pakkaus on todella ruma, mutta minkäs teet. Tuoksussa ei ole mitään vikaa, se on mielyttävän sitruunainen, mutta ei kuitenkaan jää iholla juurikaan tuoksumaan. Minun vähäinen hikoiluni on pysynyt hyvin kurissa. Mitään hajuhaittoja ei siis ole tullut. Eikä myöskään märkiä läikkiä paidoissa. Mutta silti tässä on jotain, josta en pidä. Tämä nimittäin jättää kainalot hieman tahmeiksi. Ei niin tahmeiksi, että paita tarttuisi kiinni, eikä kuitenkaan märäksi. Sellaiseksi nihkeän kosteaksi, joka tuntuu päivän mittaan siltä kuin dödö ei olisi ihan täysin kuivunut. Rakastan anti-perspiranttien jättämää puuterisen kuivaa fiilistä iholla, joten ei tämä ihan minun juttuni ollut. Toinen ongelma oli sisäänpäinkasvaneita karvat, joita ei aikaisemmin ole ollut. Voisin kuvitella, että kesällä lämpimällä ilmalla tämä toimii vielä huonommin.

Käytän kuitenkin hamstraamani jemmapullon loppuun ja siirryn sitten takaisin myrkkyihin (yhden Lumenen olen ehtinyt jo hamstrata). Tällä kertaa harmi tuotteen riittoisuudesta, kun edellinen pullo kesti käytössä useamman kuukauden. ;) Sinänsä hassua, koska netistä luettujen kommenttien perusteella oletin alumiinittomien dödöjen ongelmana olevan nimenomaan haju tai märät kainalot. Olen kummajainen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply