Batiste, HG, Muotoilutuotteet, Redken, Shampoot

Redken vs. Batiste

Tänään on käsittelyssä kaksi hyvin erilaista kuivashampoota. Yksi kummastakin ääripäästä!

Redken Pillow Proof Blow Dry -kuivashampoo on niin kevyttä, ettei siitä jää hiuksiin mitään tuntua. Tällä saa raikkaat, puhtaat (niin näköiset kuin tuntuiset) ja superilmavat hiukset. Niin ilmavat, ettei minun sähköinen leijuva silkkitukka sitä kestä. Vähän jämäkämmässä hiuslaadussa tämä on höyhenen kevyt unelma. Vaikkei tämä hiuslaadulleni sopinut, tiedän monen etsivän juuri tämän tyyppistä keveyttä. Tuoksu on sopivan mieto ja piparminttuinen. Ei jää leijumaan tukkaan. Extrapisteet kauniista pinkistä pullosta!

Batiste XXL Volume -kuivashampoo antaa täysin päinvastaisen fiiliksen. Tästä tulee kunnolla tekstuuria ja mukavan aineistettu sormituntuma. Sitä tukkani kaipaa ja siitä minä tykkään. Hiukset jää puhtaan näköisiksi, mutta eivät tunnu siltä. Tyven saa sormilla pöyhittyä todella kuohkeaksi. Toimii hyvin myös puhtaissa hiuksissa kampauksen pohjana tuomassa rakennetta. Ainoa miinus liian vahvasta makeasta kukkaistuoksusta, vähempikin riittäisi. Huolimatta hajusta (ja rumasta pullosta), tämä pääsi HG-listalle ja ajoi edellisen suosikkini, Klippoteketin, ohi. Ostin jo uuden, kun ensimmäinen loppui.

Mikä on teidän kuivashampoosuosikkinne?

Molemmat tuotteet saatu testiin; Redken kampaajalta ja Batiste pr-toimistosta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Nina torstai 25. syyskuun 2014 at 08:44

  Tällä hetkellä tuo Batisten XXL, joka myös minulla kiilasi Klippotekin ohi. Toki Klippotekia oli vielä jemmassa pari pulloa ja ne pitää käyttää pois. Ajattelin kokeilla myös Batisten ruskeille hiuksille tarkoitettua versiota

  • Reply Myy torstai 25. syyskuun 2014 at 10:34

   Mulla on muuten myös sitä ruskeaa yksi pullo kaapissa odottelemassa! En vaan ole uskaltanut korkata, kun pelkään sotkevani sillä kaiken :D

 • Reply Kissis torstai 25. syyskuun 2014 at 08:56

  Jahas, kiitos tästä, eipä tarvii enää himoita tota Redkeniä! :D

  • Reply Myy torstai 25. syyskuun 2014 at 10:35

   Joo sillä saa vaan puhdasta, mutta ei mitään möyhittävää :)

 • Reply Dzinni torstai 25. syyskuun 2014 at 14:24

  Suosikki riippuu niin tilanteesta. Redkenin 01 tekee puhtaaksi, mutta jos muotoilutuotetta pitää paremminkin olla, on se esim. Tigin Sugar Dust.

  • Reply Myy torstai 25. syyskuun 2014 at 22:00

   Redkenin 01 on lopetettu muotoilutuotesarjan uudistuksen myötä. En sitten tiedä kuinka samaa kamaa sisällöltään tämä Pillow Proof on.

 • Reply Emmi torstai 25. syyskuun 2014 at 20:16

  Minun suosikkini on myös tuo Batisten XXL ja olen käyttänyt sitä monta pulloa jo. Olen kokeillut muitakin Batisten omia sekä muita merkkejä paljon mutta tuo on parasta näille minun lättänille hiuksilleni :)

  • Reply Myy torstai 25. syyskuun 2014 at 22:00

   Muutkin Batistet (ainakin kirsikka ja orginal) on olleet hyviä, mutta on tää XXL vaan paras. :)

 • Reply Teresa torstai 25. syyskuun 2014 at 20:38

  Tykkään siitä Batisten originaalista (?) eli se kelta-vihreä törppö. :) Haluaisin kokeilla myös tuota XXL-versiota! Taidanpa laittaa sellaisen ensi kerralla ostoskoriin.

  • Reply Myy torstai 25. syyskuun 2014 at 22:01

   Siinä orginalissa on mielestäni vähän parempi, eikä niin päällekäyvä, tuoksu. Mutta XXL antaa vielä enemmän volyymia, kannattaa kokeilla. :)

  Leave a Reply