Aasialainen kosmetiikka, Benton, COSRX, Ihonhoito, Kasvovedet, Mizon, Tonymoly

3+1 Etanatuotetta

Tuotteet hankittu itse.
Kaikki postauksen linkit on mainoslinkkejä.
Affitulot käytetään blogisisältöön.

Etanoiden erittämä musiini, eli tuttavallisesti etanalima, on yksi parhaista asioista mitä iholleni on tapahtunut. Se rauhoittaa, kosteuttaa ja auttaa ihoa uudistumaan. Tästä vertailusta löytyy erilaisia koostumuksia – kasvovettä, hoitonestettä ja seerumia. Tuotteista kolme on loistaviksi todettu ja yksi on uudempi tuttavuus.

Täytyy tähän väliin vielä todeta, että tämä postaus on tehty viime kesänä – en vain koskaan saanut sitä täysin valmiiksi ja julkaistua. WordPressini on täynnä puolivalmiita syystä x kesken jääneitä raakileita, joita en ole myöhemmin osannut postata, koska ne eivät enää olleet minulle ajankohtaisia. Yritän nyt päästä tästä ajattelusta yli, koska eihän teille ole mitään väliä milloin olen tuotteet testannut ja tekstit kirjoittanut.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – RAKASTAN tämän merkin hoitonesteitä. Olen aikaisemmin kehunut hyaluronihappo-nestettä yhdeksi parhaista käyttämistäni, eikä etanaversio häviä sille yhtään. Kevyesti geelimäinen, hieman venyvä koostumus liukuu iholle täydellisesti ja kosteuttaa ihan superhyvin. Pumppu annostelee mukavan niukasti ja siististi, joten käytän tätä kerralla kaksi pumppausta ja laitan tilanteen mukaan yhdestä kolmeen kerrosta. Tuote on tuoksuton. Nimen mukaan tässä on huima 96% musiinipitoisuus. Sen lisäksi tähän on onnistuttu saamaan mm. hyaluronihappoa, allantoiinia, pantenolia ja arginiinia. Ihan loistava!

Benton Snail Bee High Content Essence – Vaikka tämä Benton kulkee myös essence-nimellä, on koostumus huomattavasti paksumpi ja geelimäisempi kuin COSRX. Miellän tämän johonkin hoitonesteen ja seerumin välimaastoon, joten olen käyttänyt alla ohuempaa hoitonestettä, laittanut tätä väliin ja päälle vielä jonkun seerumin. Helppoa ihonhoitoa hakeva sekaihoinen voisi hyvin korvata tällä niin hoitonesteen kuin seerumin ja vetäistä päälle vain voiteen. Todella monikäyttöinen! Tämäkin on lähes tuoksuton. Musiinin lisäksi tämän teho perustuu mehiläismyrkkyyn ja lukuisiin kasviuutteisiin, mutta musiinipitoisuutta en saanut selville. Sarjasta löytyy myös ohuempi kasvovesi.

Nyt hieman hämmentää, kun postausta tehdessä etsin linkkejä nettikauppoihin ja huomasin, että elevenillä valikoimissa olevassa pullossa on erilainen kuvaus kuin omassani, jonka olen ostanut Bearelilta. Elevenin versiossa sanotaan, ettei tuote sisällä vettä, mutta omani sisältää. Ehkä tuote on uudistunut ja tämä on vanhaa versiota (valmistettu 2018)? Tuo uudempi versio on siis varmasti vielä parempi.

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule – Korealaisten usein käyttämä termi ampoule vastaa aikalailla seerumia. Musiinia on mukavat 80%, jonka lisäksi löytyy mm. hyaluronihappoa, peptidejä sekä monia kasvi- ja hedelmäuutteita. Tässä on miellyttävän liukas, hieman geelimäinen koostumus. Kauniin lasipullon pipetti toimii loistavasti ja siinä on samanlainen pipetin varren niistävä kaulus kuin Lumenen pulloissa – tämä on tärkeä ominaisuus, koska huonosti toimivat pakkaukset ärsyttää isosti. Tuotetta suositellaan erityisesti ikääntyvälle ja akneiholle, mutta mielestäni tämä toimii loistavasti kaikilla ihotyypeillä. Jos kaipaat hyvin kosteuttavaa seerumia, mutta pelkät hyaluronihapposeerumit tuntuu liian vähältä, niin osta tämä. Tässäkään ei ole mitään varsinaista tuoksua. Sarjasta löytyy myös essence (86% musiinia) ja toner (30% musiinia), joista ainakin ensimmäisen aion vielä testata. (Ja lisättäköön tähän, että päädyin syksyllä ostamaan tuon tonerin, jonka pääsen korkkaamaan ihan kohta. :D)

Tonymoly Timeless Ferment Snail Toner – Uusin tuttavuus, jonka hankin korvaamaan loppumaisillaan olevaa COSRX:ää, joten käyttökokemusta on vielä hyvin vähäistä. Olen testannut Tonymolylta vain niitä hieman höpöjä eläintuotteita, joten kiva päästä kokeilemaan jotain normaalin näköistä. Tässä on musiinia 45% ja se on vielä kaiken lisäksi fermentoitu. Noin muuten inci on pitkä kuin nälkävuosi ja tästä löytyy niin hyaluronihappoa kuin tiesmitä uutteita ja öljyjä. Koostumus on selvästi ohuempi kuin vertailun muissa tuotteissa, mutta tämä onkin toner, joten sen kuuluukin olla ohuempi. Hyvä liukuvuus ja mieto kukkaistuoksu. Katsotaan sitten pidemmässä käytössä, että mihin fiilis suuntautuu.

EDIT: Koska postaus jäi alunperin julkaisematta, on myös tämä Tonymolyn toner juuri pumppailtu loppuun. Se oli erittäin hyvä, mutta jonkunlainen vau-fiilis jäi puuttumaan. En oikeen tiedä mikä, koska en keksimälläkään keksi tästä mitään vikaa. Ehkä koostumus imeytyi vähän turhan nopeasti? Mutta kuten äsken totesin: tämä on toner, sen kuuluukin olla ohut. Hyvä tuote joka tapauksessa.

Mikä on teidän lempparinne etanatuotteiden saralta? Vai epäilyttääkö raaka-aine liikaa?
Vegaanisiahan nämä ei ole.

SEURAA BLOGIA: bloglovin’ / facebook / instagram / twitter / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply JonnaH. torstai 2. tammikuun 2020 at 18:38

  Mizonin noi kaikki ampuole-jutut on ihania. Tilasin pitkän aikaa sitten jokaista laatua testiin yhden ja kaikki tuli käytettyä. Varsinkin vihreään peptidi-versioon ihastuin kovasti. :)

  • Reply Myy sunnuntai 5. tammikuun 2020 at 22:27

   Mun täytyy ehdottomasti tutustua myös niihin muihin! :)

 • Reply Aino torstai 2. tammikuun 2020 at 22:34

  Just näissä lima- ja hyönteisenmyrkkytuotteissa menee mun raja :D En ole edes kokeillut. Tulee ne kylmät löllöetanat mieleen, joihin pihahommissa osuu aina.

  • Reply Myy sunnuntai 5. tammikuun 2020 at 22:29

   Hyii :D Jos näiden tuotteiden tuoksusta voisi jotenkin päätellä alkuperän, voisi käyttäminen tökkiä.

 • Reply Helkky tiistai 7. tammikuun 2020 at 21:47

  Misshan yönaamio on tämänhetkinen etanasuosikki, mutta nyt alkoi kiinnostaa myös seerumit :)

 • Leave a Reply