Hiukset

Hiuksia

Yritin napsia kuvia hiuksista heikossa sisävalossa ja huonolla kameralla. Edellisestä kampaajakäynnistä on tosiaan 1,5kk eli väri on ehtinyt jonkun verran haalistua (ei sinäsä yllätä, koska pohjalla on blondia).

Tyvi on tummemman ruskea, latvat vaaleammat ja seassa on kuparisia raitoja, joita en saa ilman aurinkoa näkymään.

Alkaisi kyllä olla aika mennä piristämään väriä ja piilottamaan oma tyvikasvu, joka tuntuu niin kovin huomaamattomalta entiseen blondiin verrattuna. Oma väri on ruskea, vaikkakin se on vuosien myötä vaalentunut. Lapsena hiukseni oli ihanan suklaanruskeat.

Hellou! Iho on herännyt ihan eri tavalla henkiin värjäyksen myötä. Olin aina pitänyt itseäni melko kylmäsävyisenä kunnes ensimmäisellä käynnillä tämän uuden ihanan kampaajan luona hän totesi minun tarvitsevan jotain hieman lämpimämpää. Olin pelännyt tumman värin tekevän vaaleasta ihostani vielä kalpeamman, mutta päinvastoin! Eräs työkollega totesi suorasukaiseen sävyynsä minun kaunistuneen ja heränneen eloon hiusten värjäämisen myötä ja pienen alkujärkytyksen jälkeen oli pakko todeta, että ihan oikeassa hän on. Ei (luonto)äiti ihan huvikseen minulle ruskeita hiuksia antanut. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply