Dabba, Ekokosmetiikka, Hiukset, Hiusnaamiot, Hoitoaineet, Ihonhoito, Jolie Box, Kylpy, Muotoilutuotteet, Naturativ, Neal's Yard Remedies, Shampoot, Sóley Organics, Unique Haircare

Huhtikuun Jolie Box

Huhtikuun Jolie Box meinasi jäädä ruotimatta, kun boksi tupsahti pari viikkoa sitten ihan hirveän työkiireen keskelle. Kaiken lisäksi boksin sisältö ei ollut minulle mikään mega-super-jee-vau, koska luonnonkosmetiikan hiustuotteet ei niin kiinnosta. Mutta katsotaan tuotteet silti läpi!

Neal’s Yard Remedies Lavender Bath Salt (200g) – Ensin se joukkoon kuulumaton kummajainen. Kylpysuolaa voi käyttää myös jalkakylpyihin, muutenhan tämä rajaisi käyttäjäkuntaa todella paljon. Kaivoin tämän laatikosta ensimmäisenä ja mietin, että meh, eihän mulla ole ammetta. Sitten katsoin tarkemmin – laventelia. Se on yksi inhokeistani eli ihan sama vaikka olisikin amme. :D No, työkaveri ilahtuu! Tässä on muuten päiväys toukokuussa. Vähän kohotuttaa kulmia, vaikka eteerisellä öljyllä höystetty suola ei kovin helposti pilaannu.

Unique Haircare Deep Cleansing Shampoo (50ml) – Unique on söötti merkki, mutta en niin välitä luonnonkosmetiikan shampoiden koostumuksesta. Syväputsari on hyvä idea näin kevääseen ja kiva, että ekopuoleltakin löytyy niitä.

Naturativ Regeneration Hair Mask (250ml) – Boksin kiinnostavin tuote, mutta ei silti saanut hihkumaan. Lupaukset on kovat: kiiltoa, elastisuutta, silkinpehmeyttä, tuuheutta, värisuojaa.. Naamio hierotaan hiuksiin (ja hiuspohjaan) ennen pesua ja annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia. Aion kyllä antaa tälle mahdollisuuden!

Dabba Baltic Sea Spray (30ml) – Nimestä tulee heti mieleen, että tässä on pullotettua itämerta. :D Mutta hieman kreisisti tämän pohjana on männynneulasvettä (!). Olen paria ekopuolen suolasuihketta kokeillut ja ne on antanut hyvin kevyen pidon verrattuna normikosmetiikan suolasuihkeisiin. Voisikin tehdä näistä jotain vertailua.

Sóley Graedir Healing Shampoo – Kato, shampoota! Sóley on todella kiinnostava islantilainen brändi, mutta mutta..

Ja vielä pussinäytteenä shampoota ja hoitoainetta NYR:ltä. Tämä kaksikko on myydyin hiustuote Jolien historiassa.

Huhtikuun boksista löytyi siis kaksi täysikokoista tuotetta, kolme näytekokoa ja kaksi pussinäytettä. Laskin boksin arvoksi noin 60 euroa. Jolie Boxia voi tilata kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksona.

Mitä tykkäsitte itse? Jos olisi hiusjutuista yhtä innoissaan kuin ihonhoidosta, olisi tämä varmaan ollut ihan eri juttu.

P.S. Joliella on nyt pääsiäisen ajan erilaisia tarjousyllätyksiä -30%, -20% ja -10%! <3

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply JonnaH. sunnuntai 16. huhtikuun 2017 at 11:38

    Itsekään en innostu niin hiusjutuista, siltä osin hieman tylsähkö boxi, mutta ymmärrän hyvin, että hiusteema on otettu aiheeksi.

  • Leave a Reply