OPI

Louvre!

Alelöytöni piti saada heti kynsiin!

2x OPI Nail Envy Dry & Brittle, 3x OPI Louvre Me Louvre Me Not, nimettömissä kukkatarrat (joiden päällä kiinnityksenä Orlyn Calcium Shield), 2x OPI And This Little Piggy… ja päällä Poshe. Ihana lommo keskisormessa! Sen siitä saa, jos käyttää pumpulipuikkoa Dennyn sijaan.

Tarkoitus ei ollut laittaa tarroja, mutta nimettömien keskelle jäi selkeästi värittömämpi läntti kolmesta lakkakerroksesta huolimatta. Mielestäni osaan levittää lakkani, ehkä minulla on vaan kummallisen malliset kynnet.. Ajattelin selviäväni helpommalla tarrojen kanssa kuin kerrostamalla lisää lakkaa, mutta onnistuin tipauttamaan tarran kynnelle ennen asettelua. Toisessa kädessä tarran reuna taittui ja jouduin hieman leikkelemään sitä. Puuh.

Possuglitterit oli tarkoitus laittaa vain kärkiin, mutta jotenkin lipsahti koko kynnelle.. Että näin tällä kertaa! ;) Itseasiassa hyvä vaan, koska hileisyys kätki vähäisetkin rajat tarroista ja ne sulautuivat kynnelle paremmin.

Nämä kynnet oli lopulta niin nätit, että olisin mieluusti pitänyt niitä pidempään kuin kolme päivää. Harmiksi lähti kärjet murenemaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply