Ihonhoito, Itseruskettavat, Suihkugeelit, Tuoksut, Vartalokuorinnat, Vartalovoiteet, Ziaja

Herkullinen Cupuacu

Ziaja toi kesäksi aivan mielettömän herkullisen vartalosarjan – Cucupupun. Capuaqun. Cucuapun. Cupuaqun. CUPUACUN. Sain sarjan tuotteet testiin toukokuussa ja juoksin pää kolmantena jalkana suihkuun nuuhkaistuani ensimmäistä avaamaani purkkia. Niiiiin herkullisen toffeinen karamellituoksu! <3_<3

Suihkugeeli on helmiäisen ruskeaa ja näyttää syötävältä. Perushyvä suihkis, joka vaahtoaa pehmoisesti ja toki tuoksuu törkeen hyvälle. Tällä raaskii läträtä! Sokerikuorinta on yleensä ykkösvalintani, koska kuivaihoisena rakastan niistä iholle jäävää öljypehmeyttä. Tässä kuorinnassa on kuitenkin hitusen liian stydit ja raapivat kiteet makuuni, mutta olen nauttinut tuoksusta käyttämällä tätä käsikuorintana. Jos tykkäät rouheasta menosta, rakastat tätä.

Voidekaksikko on sarjan parhautta. In-Shower vartalovoide on paljon paremmin kosteuttava mitä aikaisemmin testaamani suihkuvoiteet on olleet. Levittyy helposti ja huuhtoutuu juuri sopivasti. Voide jättää sen verran pehmoisen pinnan, että olen nyt kesällä pystynyt välillä jättämään ihon suihkun jälkeen rasvaamatta. (Ja se on tälle korpulle iso juttu.) Suihkuvoidetta voi myös käyttää naamiona hiuksissa! Itseruskettava vartalovoide sävyttää kropan asteittain, joten ei tarvitse jännätä muuttuvansa umpalumpaksi ja samalla saa hyvän kosteutuksen iholle. Helppo levittää, enkä kertaakaan ole saanut mitään epämieluisia rajoja tai länttejä, vaikka olen satunnaisesti ollut aika huoleton levittäjä. Ja siis näiden tuoksu, mmmhh.

Ziajaa saa kätevästi Sokokselta, käykää nuuhkimassa!

P.S. Se cucupupu on Amazonin sademetsässä kasvava kaakaonsukuinen puu. Cupuacun hedelmien liha tuoksuu suklaalle ja ananakselle, mutta maistuu banaaniselle päärynälle. Kreisiä! Näissä tuotteissa on käytetty siemenistä puristettua voita. (Ja tarkistin noin 15 kertaa, että kirjoitin nimen otsikkoon oikein, koska joka kerta näppäimistöstä tulee erilainen sana.)

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply