Aasialainen kosmetiikka, Ihonhoito, Kasvonaamiot, Sheet Happens

Kesäkuun Sheet Happens

Kuun vaihteessa saapui mun toinen Sheet Happens -naamioboksi! Tällä kertaa mukana oli kymmenen naamiota. :) Naamioboksin konseptista voi käydä lukemassa edellisestä postauksesta.

Blithe Blue Zone Marine Sea Cucumber Intensive Mask – Kaikenlaisia meriperäisiä uutteita epäpuhtaalle iholle kirkastamaan ja tasoittamaan ihonsävyä. Piti googlata mitä sea cucumber on (merimakkara btw :D) ja en ehkä olisi halunnut nähdä..
Package Everyday Bouncy – Ihana paketti! <3_<3 Superkosteuttava naamio lupaa kimmoisuutta ja hehkua. Sisältää mm. hunajaa, propolista, hyaluronihappoa ja ilmeisesti jotain hiivaa (galactomyces).

Tonymoly I’m Real Avocado Mask Sheet – Avokadouutetta ravitsemaan ihoa. (Tässä on muuten mineraaliöljyä, jos joku sitä välttelee.)
Milatte Fashiony Coenzyme Q-10 Mask Sheet – Kuu kymppiä (ja hyluronihappoa) ikääntyvälle iholle! En tosiaan tiedä mikä tämä banaanipäinen eläin paketissa on.

Nature Republic O2 Bubble Lotus Mask Sheet – Jess kuplanaamio! Tälläistä en ole koskaan kokeillut. Kangasnaamio siis muodostaa koko vaikutusajan (5-10min) pienikuplaista vaahtoa, joka syväpuhdistaa huokoset. Lopuksi iho huuhdellaan.
A’Pieu White Milk One-Pack – Kaikkea ne keksii. :D Tässä on maitoproteiiniuutetta pehmentämään ihoa. Muuta en osaa sanoa, koska paketissa ei ole mitään englanniksi (yleensä näissä on edes incit).

Welcos Jeju Natural Canola Honey Mask – Hunajanaamio sopii erityisesti kuivalle iholle.
Bano Baby Face Injection Mask – Naamio on ilmeisesti jonkun korealaisen plastiikkakirurgiaklinikan tuotoksia. Lupaa vähentää ryppyjen näkymistä, mutta eiköhän kaikki vastaavat kosteuttavat naamiot tee niin.

Holika Holika Before Mask Sheet – Naamio lupaa laskea turvotusta ja sitä suositellaan käytettäväksi aamulla ennen toimistolle menoa. :D
Secret Key Gold Racoony Hydro Gel Mask – Hydrogeelinaamiot tuntuu kasvoilla parhailta ja vielä parempaa, jos se on söpö pesukarhu! Tästäkin puuttuu inci englanniksi, mutta ainakin tässä on hyaluronihappoa.

Muita naamioista innostuneita? :) Yksittäisiä sheet maskeja saa tilattua helposti myös eleveniltä tai Bearelilta.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Alisa perjantai 16. kesäkuun 2017 at 12:58

    Pesukarhunaamio oli niin pettymys – ei näyttänyt pesukarhulta, ei ollut ollenkaan hoitonestettä eikä tuntunut muutenkaan oikein miltään :( Kirjoittelen muuten korealaisista naamioista ja tuotteista instaan, mut löytää nimellä focus_on_skin. Oon kyllä kokonaisuudessaan ollut tosi tyytyväinen Sheet happens boxiin, ainut vaan, että saisi tulla useammin ;)

    • Reply Myy perjantai 16. kesäkuun 2017 at 22:54

      Nouuuu, olin ihan varma, että pesukarhun on oltava pesukarhu :( Aloin seuraamaan! <3

    Leave a Reply