Deodorantit, Kasvojen puhdistus, Lush, Saippuat, Suihkugeelit

Ensikosketus Lush-maailmaan

Tilasin paketin Brittikaupasta, vaikka ihan lähellä olisi liike, koska pelkään saavani siellä hajujen sekamelskasta migreenin. Tein tilauksen 8.8., se postitettiin 9.8. ja olisin saanut sen 11.8., jos postipoika olisi jaksanut kantaa paketin ovelleni ja soittaa kelloa. Sen sijaan sain ”Sinulle on isokokoinen kirje” -lapun ja hain pakettini 12.8. Nopeaa silti! :) ..ja kuten kuluvasta päivästä huomaa, blogi on kaikkea muuta kuin ajan tasalla. Kiitos vieläkin hajonneen vanhan koneen.

Noubaria 100g pala. Ainakin muovin läpi tuleva tuoksu on syötävän herkullinen ja saippuapala tuntuu yllättävän pehmeältä.

Top of the Blocks -paketti. Sisältää 100g palat Karmaa ja Honey I Washed the Kids’a. Saa nähdä onko ensimmäinen liian voimakkaan tuoksuinen minulle, jälkimmäisen tuoksu vaikuttaa miellyttävän pehmeältä.

Sweet Soap of Mine -paketti. Sisältää 100g palat Godmotheria ja Rock Staria. Nämä tuoksuu ihan tytölle! Miehen mielestä ”liian vaaleanpunaiselle”..

Silky Underwear Dusting Powder. Ihanan silkkistä ja mieto kukkaistuoksu.

Vartalotalkki, jossa on kookosvoita?! Kuvaa saa tarvittaessa klikattua isommaksi. Ainakin sivuilla olevat kommentit ylistivät tätä. :)

The Joy of Jelly.

..joka oli hieman itkenyt pakettiin.

Siis mielettömän ihanan näköinen ja tuntuinen! Kuvittelin, että tämä olisi kovempaa ja lohkeavaa hyytelöä, mutta tämä onkin suloisesti hyllyvää ja sitkoista. Tuntuu niin hauskalta!

Pyysin näytettä Baby Facesta, mutta sain näytteet Angels on Bare Skinista (ilmeisesti, näyttää ihan toukilta) ja Dark Angelsista. Ensimmäinen on ötökkäkammoiselle niin vastenmielisen näköinen, että en tiedä uskallanko edes kokeilla. Jälkimmäinen vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta toivottavasti ei ole liian tujua kuivalle iholle.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Panda sunnuntai 5. syyskuun 2010 at 11:14

  Yök tuota ötökkätöhnää :I. En varmaan edes pystyisi koskemaan tuohon (toinen ötökkäkammoinen).

  Noubar on ihanan pähkinäinen, Honey I jne tuoksuu syötävän ihanalle ja Karmaa ja Godmotheriaen pysty ymmärtämään miten ne voivat tuoksua hyvälle :D. Varsinkaan Karman suosiota en ymmärrä, tuoksuu minun nenuuni lähinnä pahalta. Jännä miten paljon eriäväisyyksiä on tuoksuissakin :).

 • Reply neitikameleontti sunnuntai 5. syyskuun 2010 at 11:35

  Olenkin odotellut koska sinä innostut Lushista ;)

  Kivoja juttuja olet tilannut!

 • Reply Sonia sunnuntai 5. syyskuun 2010 at 13:32

  Kaikkea ne keksivät. Luin tuosta tuota Silky Underwear Dusting Powderin kuvausta ja repesin ihan ääneen kotonani: ”Siis tekee mitä?!” :D Kerrohan siitä jotain kun olet testannut, mitä sillä oikeasti tekee. :)

 • Reply Läpi lasien maanantai 6. syyskuun 2010 at 09:18

  No,itse olen myös ötökkäkammoinen ja silti olen uskaltanut tuota töhnää käyttää :D suosittelen lämpöisesti,itse pidän siitä kovasti.

 • Reply RubyWoo torstai 16. syyskuun 2010 at 23:13

  Oi, etta ma rakastan Lushia ;)
  Olen kuin lapsi karkkikaupassa, kun paasen Lush liikkeeseen ;)
  Kerran tilasin Britteista paketin ja sen pakkausmateriaalina oli popcornia :D

 • Reply kiukkupussi perjantai 17. syyskuun 2010 at 07:50

  Nyt ne on Briteissä luopunut popcornista, mutta tuo niiden käyttämä pehmike on kompostoitavaa. :)

 • Leave a Reply