L'Occitane, Tuoksut, Vartalovoiteet

Auringonlaskun hehku tuoksuna

Tänään julkaistaan L’Occitanen uusi tuoksu sekä Helsingin Stockmannilla että L’Occitanen omissa liikkeissä. Pääsin tutustumaan tuoksuun muutama viikko sitten ja se on huumannut minut täysin.

L’Occitanella haluttiin luoda tuoksuksi se pysäyttävä hetki – the Golden Hour – kun aurinko on laskemassa Provencessa. Se hetki, kun taivas värjääntyy kultaiseksi ja ilman täyttää paikallisten kasvien tuoksu. Tuoksun on luonut Calice Becker, Shyamala Maisondieu ja Nadège Le Garlantezec.

Terre de Lumiére on ihan erilainen kuin L’Occitanen tuoksut aikaisemmin.

Alkutuoksussa on bergamottia, myskimalvan siemeniä ja rosepippuria.
Sydäntuoksussa on laventelihunajaa.
Pohjatuoksussa on akaasian kukkia, karvasmanteliuutetta, tonkapapua ja valkoista myskiä.

Tuoksu on alkuun ihollani selvästi pippurinen ja aavistuksen sitruksinen, jopa hieman miehekäs. Se kuitenkin nopeasti pehmenee ja täyteläistyy, muuttuen lähes vaniljaisen pehmeäksi. Laventeli ei (onneksi) ihollani tuoksu, mutta pystyn havaitsemaan hunajaisuuden ja myskisyyden. Tuoksu pehmenee ihollani niin paljon, että siitä tulee vain lämmin ja täyteläinen kokonaisuus, josta en lopuksi erota selvästi eri nuotteja. Se ei ole liian makea tai äklö, vaan pysyy pehmeydestä huolimatta ryhdikkäänä. Vertailimme tuoksua pr-tilaisuudessa muiden bloggaajien kesken ja oli hauska huomata miten paljon oma iho vaikuttaa siihen. Minun iholla tuoksu on hyvin pehmeä ja huumaava, joidenkin iholla napakampi ja pippurimaisempi.

Sarjaan kuuluu eau de parfum kahdessa eri koossa, vartalovoide, suihkugeeli, saippua ja käsivoide. Testasin tuoksun lisäksi vartalovoidetta, joka on ilahduttavasti täyteläisempi ja kosteuttavampi kuin tuoksuvoiteet yleensä. Sarjan tuoksu on siinä yllättävän mieto, joten tällä pystyy halutessaan rasvaamaan koko kropan ilman yliannostusta. Aion käydä ostamassa myös suihkugeelin, koska pienillä asioilla saa tehtyä tylsästä arkisesta suihkuttelusta hemmotteluhetken kaikille aisteille.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan tuoksuun ja käymään kokeilemassa millaiseksi se omalla iholla kehittyy. Minä rakastuin. <3

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply JonnaH. torstai 4. toukokuun 2017 at 10:20

    Mulle tulee pullosta vahvasti 80-luvun Yves Rocher fibat, mut tuoksu kuulostaa mielenkiintoiselta. :)

  • Leave a Reply