EOTD, IsaDora, Lumene, Maybelline, Meikkipohjat, Nars, Silmämeikit

EOTD: Tummaa luumua

Keskityin lomallani lähinnä nukkumaan ja lukemaan kirjaa. Viimeiset pari päivää olin ajatellut käyttää purkkimeren kuvaamiseen ja parin meikkipohjan arvostelemiseen. Arvatkaa vaan, paistoiko niinä päivinä aurinko.. :)

Olen viime aikoina yrittänyt ottaa meikkikuvia aina, kun valaistus ja aika sen sallii. Tässä luumumeikkiä jostain viikkojen takaa.

Kun kuvia räpsii satunnaisesti, olisi varmaan ihan hyvä muistaa kuvata mitä käytti. Sen tiedän, että tässä meikissä alla on Goshin tummanliila puikko ja päälle taputeltu IsaDoran Highlands-paletin kimaltavaa luumuhtavaa ruskeaa (toinen oikealta). Minulla tuo puikko (ja toki sen alla oleva UDPP) on riittänyt pitämään paletin tumman glitterin paikoillaan, mutta vaaleamman kanssa täytyy kokeilla juuri hankkimaani Pixie Epoxya. Sisänurkassa ja kulmaluulla paletin vasemman laidan hohto.

Kulmissa Lumenen kynää, joka on keskiverto korvike Sensain rakkauskynälle. Se vaan taas yllättäen loppui, enkä ole muistanut ostaa uutta patruunaa. Sitä kiroaa aamulla meikatessa, mutta asia on häipynyt mielestä keskustaan päästessä. Ripsissä Maybellinen The Colossal Volum’ Express, joka on ihan jees. Ja saatu, mutta ei blogin takia. Itse en olisi tullut ostaneeksi.

Meikkipohjana nopea ohut kerros Lumenen CC:tä. Poskilla Narsin Amour, joka on täydellinen arkipuna. Huulet oli hyvin kuivat, täysin meikittömät ja kaiken lisäksi rasvaamatta, joten leikkasin ne julmasti pois.

Kuvathan saa klikattua suuremmiksi :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Juille lauantai 26. lokakuun 2013 at 07:44

  Kaunis meikki, juuri sellainen joita mäkin tykkään Highlandsilla tehdä. Ja kaunis on meikkimalli myös! :) Mä olen nyt vähän tehnyt Goshin puikkojen kanssa tuttavuutta, tekisi kivasti mieli myös violetti hankkia. Ihan vaan kun se olisi niin hyvä pohja violettisille meikeille. :)

  • Reply Myy lauantai 26. lokakuun 2013 at 11:49

   Kiitti! Kaikilla Goshin puikot ei toimi, mutta mulla on tarpeeksi kuivat luomet niille :)

 • Reply Pumpulipupu lauantai 26. lokakuun 2013 at 21:19

  Vau, mitä upeaa savuista violettia, näyttää todella hyvältä tummanruskean tukan kanssa! :)

 • Leave a Reply