Seerumit, SkinFood

SKINFOOD Algae Smooth Ampoule 100

Löytyihän näistä Skinfoodin seerumeista yksi, joka ei ollut ihan niin mieluisa ja jota en uudestaan ostaisi. Skinfoodin sivuja selatessani huomasin, että tämä kulkee nykyään nimellä Algae Silk Ampoule 100.

Seerumi lupaa pehmentää ja kosteuttaa karheaa ihoa erittäin tiivistettyjen leväuutteiden avulla. Kosteuttava se kyllä onkin. Tuote on pakattu ruskeaan hassusti soikeaan lasipulloon.

Seerumia hierotaan iholle 2-3 tippaa, joka on mielestäni melko pieni määrä. Oma ihoni imaisi kyllä enemmänkin. Koostumus on kirkasta ja ohutta, jotain nestemäisen ja geelimäisen väliltä. Lasinen pipetti toimi käytössä erittäin hyvin. Tuoksu on aloemainen, mieto ja jollain tapaa hieman epämiellyttävä. Ehkä se johtuu levästä. Tämä tosiaan kosteutti ihoa mukavasti ja ajoi asiansa, mutta ei kuitenkaan ollut minulle niin mieluisa.

Epämiellyttävä yllätys oli se, että tämä kimaltaa. Kimalle ei varsinaisesti jää iholle näkyviin, mutta sormissa sen huomaa kunnolla levittämisen jälkeen. En tykkää, koska inhoan tiesminne kulkeutuvia kimallehippuja, joista ei pääse eroon sitten millään. Ylemmästä kuvasta kimalluksen huomaa, kun sen klikkaa isommaksi. Alemmassa kuvassa huomaa, miten levitetty seerumi tekee hyvää kuivalle ja elottomalle kämmenselälle.

50ml maksaa noin 15 dollaria, eBaysta löytyy. Incista ei taaskaan mitään hajua..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Eveliina torstai 7. helmikuun 2013 at 11:00

  Ihana pullo! Mulle kelpaisi kimalteetkin… ;) Oliko pullossa kuitenkin ainesosalista?

  • Reply Myy torstai 7. helmikuun 2013 at 16:43

   On siinä varmaan.. koreaksi. :D

 • Reply Eveliina maanantai 11. helmikuun 2013 at 11:28

  Ai jaa, no saattaa sitten olla hankalampi tulkittava :D

 • Leave a Reply