CND, Kynnet, Kynsinauhavoiteet, Öljyt

CND RescueRXx -kuurin lopputulos + arvonta

Kerroin heinäkuun alussa surkeassa jamassa olevista kynsistäni ja mahdollisesta pelastuksesta. Mitä kuukauden CND RescueRXx -kuuri tekikään?

CND-RescueRXx-03

CND-RescueRXx-4-weeks-01

Ylemmässä kuvassa lähtötilanne (liuskottuu-lohkeaa-liuskottuu-lohkeaa) ja alempi on otettu neljä viikkoa myöhemmin. Vaikka odotukset oli kovat, en olisi silti uskonut päätyväni tähän! Jestas. Alussa oli pientä ongelmaa, kun viikko aloituksen jälkeen molempien keskisormien kynnet katkesi. Peräkkäisinä päivinä, ihan samalla tavalla. Molemmat tapahtui töissä, joten olen tehnyt vaan jotain typerää. Toisesta peukalonkynnestä lähti yksi liuskottuma muutama päivä aloittamisen jälkeen, mutta sen jälkeen kynsissä ei ole ollut yhden yhtä alkavaa liuskaa. EI YHDEN YHTÄ.

CND-RescueRXx-4-weeks-02

CND-RescueRXx-4-weeks-03

Kuukauden aikana viilasin kevyesti kynsiä pariin otteeseen, jotta sain siistin mallin pysymään. Lasiviilalla, totta kai. Nyt kynnet on hitusen liiankin pitkät omaan makuun (NIINPÄ, mitä ihmettä!), joten tulen tasoittelemaan niitä vähän. En tosin pystyisikään kasvattamaan kynsiä älyttömän pitkiksi, kun jo tässä pituudessa etusormien kynnet lähtee kiertymään vinoon ja oma kynsi on sellaisenaan niin ohut, että saan niistä itseeni haavoja. :D

CND-RescueRXx-01

Ja sitten arvontaan! Mulla on tarjolla yhdelle lukijalle täysikokoinen pullo samaa ihmettä. Arvonta käydään instan puolella, @myyti, joten sinne mars. Ja koska insta on insta, niin vuorokausi aikaa!

Tuote saatu blogin kautta. Arvonnan sponssaa eleven.fi. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply JonnaH. keskiviikko 24. elokuun 2016 at 11:45

  No siis wau! Todellakin toimii!

  • Reply Myy perjantai 26. elokuun 2016 at 19:44

   Oon itsekin vähän häkeltynyt. Talvi tuo sitten sen superhaasteen tälle :)

 • Reply Heidi B keskiviikko 24. elokuun 2016 at 20:57

  Mä niin tarviin tämän!

  • Reply Myy perjantai 26. elokuun 2016 at 19:44

   Todellakin suosittelen! Olen itsekin ihan hämmästynyt. Yksi lohkeama tuli tällä viikolla töissä, mutta sekään ei suoraan katkaissut kynttä, vaan kynsi ikäänkuin taittui nätisti.

 • Reply HennaV keskiviikko 24. elokuun 2016 at 21:23

  Mä en tiedä uskallanko sanoa, mutta sanon kuitenkin – mun kynnet ovat voimistuneet ihan itsestään ja olivat välillä aika pitkätkin. Ootas vaan, kun meen takaisin töihin…

  • Reply Myy perjantai 26. elokuun 2016 at 19:42

   Sit käy NAPSNAPS :D

 • Reply Sissi keskiviikko 24. elokuun 2016 at 23:18

  Ohoo, todella vaikuttava lopputulos!

  • Reply Myy perjantai 26. elokuun 2016 at 19:45

   Sanopa muuta!

  Leave a Reply