Koti, Minä

Herra E.

Pahoittelut blogihiljaisuudesta. Meillä on ollut kylässä puikkonokka Herra E., joten töiden lisäksi kaikki aikani on kulunut lähinnä lenkkeillessä. :) Huomenna E palaa takaisin kotiinsa eli siskoni luo.

Ilme kertoo kaiken: minä en taida olla ihan yhtä hyvä pukemaan säärystimiä kuin E:n vakihenkilökunta. Taustalla näkyy pyyhe suojaamassa mattoa, koska jouduimme käymään pienen taistelun siitä, että syödäänkö kanansiipiä maton päällä vai paljaalla lattialla. E voitti ja minä tyydyin suojaamaan uuden maton kanamehuilta.

Vielä viisi päivää töitä ennen kuin loma starttaa, odotan niin innolla! Sitten on paremmin aikaa keskittyä kaikkeen kivaan; kotiin, lukemiseen, hengailuun, blogiin. Ensimmäiseen kahteen viikkoon ei ole mitään suunnitelmia, joka on aika luksusta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Pumpulipupu maanantai 16. heinäkuun 2012 at 18:09

  Aivan upea koira, niin hieno! Sopii hyvin komistamaan kosmetiikkablogiakin! :)

  • Reply Myy maanantai 16. heinäkuun 2012 at 21:43

   E on kyllä melkoisen näyttävä ilmestys! Herättää paljon hymyjä vastaantulijoissa :)

 • Reply Eva Tornado tiistai 17. heinäkuun 2012 at 23:47

  Hi! I liked your blog, it’s so cute! The real beauty-blog ^^ And you are so pretty =**
  Follow me on Bloglovin: Kisses From Europe
  I will follow you by Google or Bloglovin ;) Let’s support each other! ^^
  Love&kiss!

 • Leave a Reply