Apteekkikosmetiikka, Ihonhoito, Lierac, Seerumit

Hehkua talven väsyttämälle iholle

Onko iho talven jäljiltä samea ja harmahtava? Kaipaisitko kasvoille hehkua ja kosteutta? Tässä mitä mainioin apu!

Lieracin Mésolift Serum on ihana piristysruiske kulahtaneelle iholle. Se sisältää veriappelsiiniuutetta sekä 15% Lieracin kehittämää Mésolift-cocktailia, jossa on viittä eri vitamiinia (A, C, E, B5 ja B6), kuutta mineraalia (kalsium, kupari, rauta magnesium, mangaani ja sinkki) ja hyaluronihappoa. Seerumi sopii niin aamu- kuin iltakäyttöön, mutta itse tykkäsin tarttua siihen etenkin aamuisin. Sarjasta löytyy myös voide.

Pirteän oranssi seerumi on pakattu lasiseen pipettipulloon, joka toimii moitteettomasti. Tuote on helppo ja hygieeninen annostella. Riittoisa koostumus on keveähkö, joten tämän luvataan sopivan kaikille ihotyypeille. Hyvin kuivaihoisena tykkäsin sekoittaa seerumin joukkoon pari tippaa öljyä (Mossan öljy sopii tämän kanssa kuin nenä päähän). Imeytyy hetkessä ja jättää ihon pehmeäksi, muttei yhtään nahkeaksi. Tuoksu on pirteän appelsiininen, todella hyvä. :)

Mun koppurainen kädenselkä ja muutaman seerumitipan vaikutus. Kyllä! Kosteustehoiltaan Mésolift ei ihan yllä ikilempparini, vaaleanpunaisen Hydragenistin tasolle, mutta se on mainio heleyttäjä ja ihon sävyn parantaja. Tätä käyttäessä tulee aurinkoiselle mielelle!

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply