Dermosil, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Öljyt

Dermosil Puhdistusöljy

Olen puhdistusöljyn suurkuluttaja. Vaikka kalliimmat öljyt on hyvin riittoisia, olisi toki mukava löytää myös loistava edullinen öljy. Poistan puhdistusöljyllä aina kaiken meikin, myös vedenkestävän ripsivärin, joten olen hieman nirso. Ehdoton ykkönen löytyy MACilta. Hyvänä kakkosena tulee Sensai ja kolmannen paikan ottaa Shu Uemura. Halvemmista öljyistä olen testannut edesmenneen Lumenen (ihan kiva) ja uudemman tulokkaan L’Orealin (ihan ookoo). Vaikka olen kaikilla kokeilemillani öljyillä saanut meikit viimeistä suhrua myöten pois, rokotan pisteitä hitaudesta. En vain jaksa ikuisuuksia muhitella ripsivärejä irti.

Dermosil-Facial-Cleansing-Oil-Lingonberry-01

Ostin viime syksynä innoissani testiin Dermosilin öljyn. 150ml pullo maksaa vain seitsemän euroa! Vertauksena MAC maksaa lähes 30 euroa ja Sensai yli 50 euroa. Tämä on MACin tapaan mineraaliöljytön. Ensimmäinen älähdys tulee flippikorkista. Se on öljypulloon todella epäkäytännöllinen ja sotkeva. Öljyä tulee myös annosteltua liikaa. Pumppu kiitos! Toinen älähdys tulee tuoksusta, joka on todella voimakas. Pullosta nuuhkittuna puolukkainen tuoksu on hyvä, mutta kasvoille hieroessa se hyökyy päälle. Ja minä vielä yleensä tykkään tuoksuvista tuotteista! L’Orealissakin oli voimakas tuoksu, miksi nämä edulliset öljyt pitää hajustaa överiksi?

Dermosil-Facial-Cleansing-Oil-Lingonberry-02

Tälläkin öljyllä meikki lähtee kokonaan pois, mutta vedenkestävä ripsiväri sulaa hitaasti. Vielä hieman hitaammin kuin L’Orealilla. (Ja nyt tarkistaessani tämä näemmä lupaa poistaa vain vesiliukoisen meikin, mikä on hieman hassua öljyputsarille.) Isompi miinus tulee huonosta huuhtoutuvuudesta. Tätä ei nopeasti hölväise iholta pois, vaan huuhtomiseen joutuu käyttämään hetken aikaa ja varsinkin MACin rinnalla testatessa ero on valtava.

Sorry Dermosil, ei jatkoon.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Helena lauantai 4. huhtikuun 2015 at 17:22

  Vähän samansuuntaisia kokemuksia. Kasvomeikin puhdistukseen tää oli kiva (jos tokana putsarina on joku tarpeeks tehokas tuote), silmämeikkiä en tällä voi todellakaan poistaa, todennäkösesti tuo on hajuste on se mikä saa mun silmät kirvelemään rajusti!

  • Reply Myy sunnuntai 5. huhtikuun 2015 at 14:29

   Auts! Kirvely ei ole kiva. :(

 • Reply Anna lauantai 4. huhtikuun 2015 at 19:38

  Hei mun suosikki puhdistusöljy on ehdottomasti The Body Shopin Camomille Oil Cleanser! Testaa ihmeessä (:

  • Reply Myy sunnuntai 5. huhtikuun 2015 at 14:28

   Se on vielä testilistalla! :) Kuin myös L’Occitane ja Lierac.

 • Reply C. lauantai 4. huhtikuun 2015 at 21:16

  Philosophyn puhdistusöljy on mun uusi suosikki! Siinäkin pienenä miinuksena flippikorkki, mutta muuten hetkeen paras öljy, jota olen koklannut :) Tästä Dermosilin öljystä en tykännyt, vaikka olisikin ihanan edullista, mutta jotenkin paksua ja työlästä.

  • Reply Myy sunnuntai 5. huhtikuun 2015 at 14:30

   Tän flippikorkkikokemuksen jälkeen en kyllä uskalla ostaa yhtään öljyä, joka ei ole pumppupullossa. :)

 • Reply Jonna maanantai 6. huhtikuun 2015 at 13:55

  Mä taas tykkäsin tästä :D Mielestäni oiva jatkaja Lumpun öljylle! Mutta mä oonkin käyttänyt vaan näitä markettiöljyjä, seleöljyjä en ikinä :)

  • Reply Myy maanantai 6. huhtikuun 2015 at 23:10

   Sitten kannattaa pysytellä näissä, koska aidan toiselta puolen ei taida olla paluuta. :)

 • Reply kuorotipu maanantai 6. huhtikuun 2015 at 22:12

  Mulla on tää käytössä suihkussa ykkösvaiheen putsarina. Ajaa asiansa siinä hommassa ihan hyvin, poishuuhtominen niin paljon helpompaa kuin lavuaarilla.

  • Reply Myy maanantai 6. huhtikuun 2015 at 23:11

   Hei totta! Siirränkin tämän käytettäväksi suihkuiltoina, niin saan pullon tyhjäksi. :)

 • Reply MiajaL tiistai 2. kesäkuun 2015 at 10:52

  Thanks for the post!

 • Leave a Reply