Compagnie De Provence, Käsivoiteet, Vaseline

Rasvaa käsille!

Tämä on jostain loppusyksyltä (parvekkeella näkyy jotain vihreetä), unohdin vain postata.. Hupsis! :) No, sama tassurasva on vieläkin käytössä.

Mulla täytyy aina olla olohuoneessa sohvapöydällä joku kevyt käsirasva, jotta saa helposti rasvattua tassut telkkaria katsellessa tai koneella ollessa. Kyllä, käytän läppäriä yleensä sohvan divaanilla.. En tosiaan tiedä miksi ostin tätä Vaselinen käsirasvaa kotiin, koska yhdistän tämän rasvan aina työpaikalle. Nyt sielläkin on vaihdettu rasvaa, mutta en silti tykkää käyttää tätä! Imeytyy nopeasti, mikä on hyvä juttu, mutta ei ole muuten mitenkään ihmeellistä tavaraa. Parempi toki kuin ei käyttäisi mitään. ;)

Halusin seuraavaksi hieman kauniimman pullon ja tartuin Tähän Compagnie De Provencen Black Jasmine Hand Balmiin. Tummaa lasia mustalla pumpulla, toimii. Koostumus on ohut ja helposti imeytyvä, vaikka incissa on toisena (heti veden jälkeen) rypäleensiemenöljy. Tuoksu ei ole häiritsevän voimakas, vaan juuri sopiva ja pehmeä. Tämä on juuri sellaista helppoa rasvaa, jota voi hieraista käsiin missä tilanteessa tahansa. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofia Punta keskiviikko 16. helmikuun 2011 at 08:37

    Oi miten kaunis pullo! <3

  • Leave a Reply