Kynsilakat, OPI

Kynsiprojekti osa 8

Ja taas parit kerrokset OPIn Nail Envy Dry & Brittlea. Vasen tassu.

..ja oikea. En tajua miten oikean käden kuvaaminen voi olla näin vaikeaa! Eikä se johdu siitä, että vasemmalla kädellä olisi mahdotonta räpsiä kuvia, koska se kyllä onnistuu, jos kameran tukee johonkin. Mutta en mitenkään osaa asetella oikean käden sormia lakkapullon ympärille. :D Vaikka kuinka vääntäisin! Olen sentään oikeakätinen! Kuvassa sormet näyttävät melkeen normaaleilta, mutta huh minkä työn takana se oli.

Jäin viikko sitten pohtimaan ravintolisän ostettuani, että periaatteessa vaivan ei pitäisi olla sisäinen, koska osa kynsistä kasvaa ihan nätisti. Tietysti talvi ja kuiva ilma vaikuttaa. Sekä kynsien varomaton käyttö. Mutta voiko tähän lohkeiluun, liuskottumiseen ja hajoiluun vaikuttaa etenkin talvella kiusaava sähköisyys? Mä ainakin olen sellaisella sähkömäärällä ladattu pommi talvisin, että en esimerkiksi uskalla koskea ostoskärryjen muovikahvoihin. Ja kassojen vieressä olevien korkeiden ostoskoripinojen karmaiseva sähkövoima vetää minua etovasti puoleensa. Metallisista naulakoista saan valkoisia kipinöitä sinkoavia sähköiskuja. Täysin luonnonkuituja olevan vaatteet rätisevät hulluna pukiessa, angoravillainen pipo nostaa tukan pystyyn jo kaukana päästä ja tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Jos se sormista napsuva sähkölataus jotenkin haurastuttaisi kynttä? Asuuko kenenkään lukijan luona isin pikku insinööriä, joka kertoisi voiko tämä olla mahdollista? ;)

Perään pieni tarina, eh. Jotain mun sähkölatauksista kertoo se, että olin viikko sitten iltana eräänä saamassa Mieheltä pusua ja ilkikurisena kiukkupussina näytin kieltä. Sain Miehen huulistä sähköiskun kieleeni?! Täh!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anonymous maanantai 25. tammikuun 2010 at 08:02

  Hei! Kysyin sitä että kuinka usein lakkaat kynsiäsi keskimäärin? Ja mitä lakanpoistoainetta käytät? Entäs tuo opi nail envy lakka että laitatko sitä vaan aina lakkauksen alle vai kuinka usein pistät sitä kynnelle/poistat sen kynneltä? :P Käytän itse samaa…Olisi kiva jos vastaisit, miten noin vahvan valkoisen kynteen saaminen on edes mahdollista ;o

 • Reply norppa maanantai 25. tammikuun 2010 at 17:46

  Hmm… Miksei sähköisyys voisi vaikuttaa, jos ne kynnet on muutenkin jotenkin hauraat… En tiiä, mutta mielenkiintoisnen ajatus.

 • Reply kiukkupussi maanantai 25. tammikuun 2010 at 17:56

  Anonyymi: Lakkaan kynteni kahden tai kolmen päivän välein ja laitan aina alle kaksi kerrosta tuota OPIn Nail Envya. Joskus todella harvoin, kun kynnet on päivän ilman lakkaa, niin on niissä kuitenkin ne parit Nail Envy -kerrokset. Kynsilakanpoistoaineena on nyt Maybellinen vihreä, mutta ehkä ostan jotain muuta nyt kun se loppuu. Mulla menee suihkussa kynsien kärjet hetkeksi lähes läpinäkyviksi, mutta kuivuttuaan on tosiaan melko valkoiset. :)

  norppa: Mietin, että oon jotenkin tavallista negatiivisempi ja kuivempi akka, kun oon niin sähkönen. :D Ehkä kynnet ei vaan kestä sitä..

 • Leave a Reply