Koti, Minä

Meikkiruokapöytä?

Olen viimeisen viikon vain siivonnut ja järkännyt kotia myyntikuntoon. Ja siinä ohessa lukenut Putkiremonttipäiväkirjan alusta loppuun. Tai oikeastaan lopusta alkuun (mikä ei ollut niin helppoa), koska halusin nähdä asioiden tapahtuvan aikajärjestyksessä. Ihan loistava blogi, miten en löytänyt sitä ajoissa ja päässyt seuraamaan reaaliajassa? Kyseinen herra pitää nykyään Isyyspakkaus-blogia ja sen suhteen en aio tehdä samaa virhettä. Vaikka aihe ei ole minulle mitenkään ajankohtainen, tempaa loistava kirjoitustyyli heti mukaansa.

Mutta takaisin meidän kotiin. Jouduin muuttamaan meikkipisteeni ruokapöydältä työhuoneeseen. Tuleva ostaja ei ehkä arvosta sitä, että keittiö on täynnä meikkejä. Mielestäni meikkimääräni on hyvin hillitty ja pienehkö, mutta välittäjä hieman hämmästeli, että teenkö työkseni jotain tähän liittyvää. En tee. Seuraava ihmettely oli, että varmaan meikkaan myös kavereitani. En meikkaa. Tämä on minun ihan ikioma harrastus.

En sentään mennyt kertomaan, että ompelupöydän kulmalla olevat neljä kenkälaatikkoa on täynnä kynsilakkoja.. Vieressä hitusen näkyvässä pitsiliinakorissa on yleishyödyllistä sälää kuten käsirasvaa, kynsiviila, pikakuivattajaa ja huulirasvaa.

Työhuoneen tyttönurkkauksen taulun jaloista roikkuu korvakoruja.

Vain pöytäliina ja kukat puuttuu. Meikkipöytä ruokapöytä on nykyään tyhjä. Mikä hämmentävä tunne. Voiko sen ääressä syödä? Olemme ainakin kolmesti syöneet pöydän ääressä aamupalaa, mutta siitä taitaa olla pari vuotta aikaa. Kerran tämän 3,5 vuoden aikana on ollut ystäviä syömässä sen ympärillä. Viimeisen asian suhteen aion tulevaisuudessa petrata. Muuten olemme sohvaihmisiä. Tosin uuden kodin avokeittiö (ja sen myötä olkkariin tuleva ruokapöytä) saattaa muuttaa edes hitusen ruokapöytätottumuksia.

Toki Myyn keittiön seinältä täytyy löytyä yksi Myy. Nutturapäät.

Ja pari mukia, joiden joukosta löytyy toinen Myy.

Kurkistetaan nyt kuitenkin meikkinurkkaukseni maailmaan! Meikkipisteen vieressä patsastelee ihana 150 kiloinen rotiskoni 50-luvulta.

Ensimmäisessä korissa on pohjameikit ja päivittäin käytössä olevia perusjuttuja kuten ripsivärit, eyelinerit ja kulmakynät.

Seuraavassa huulipunat ja -tussit.

Kolmannessa ja suurimmassa luomivärit, niiden pohjustajat sekä loput silmämeikkikynät. Tämä ei riitä, koska pohjalta on hyvin hankalaa kaivella yksittäisiä sävyjä, joten täytyy hankkia lisää koreja. Ajattelin laittaa paletit omaansa ja yksittäiset toiseen. Helpottaisi edes vähän.

Neljännestä korista löytyy huulikiillot ja sivellisputsari (hyvät pölyt, ei ole tullut kauheasti käytettyä), joka sopivasti auttaa pitämään putkilot pystyssä.

Oma lasi puhtaille siveltimille..

..ja oma käytetyille.

Että semmoista. Nyt vain toivon, että kukaan blogin lukijoista ei sattumalta osu mihinkään asuntonäyttöön, koska se olisi vähintäänkin kummallista.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anonymous keskiviikko 14. maaliskuun 2012 at 13:48

    Kiitokset ja tervetuloa seuraan! :) Terveisin Tommi (Putkiremonttipäiväkirja & Isyyspakkaus)

  • Leave a Reply