OPI, Orly

Rajailua vapaalla kädellä

Kunnon arsenaali. :) OPI Nail Envy Dry & Brittle, Orly Rage, OPI No Spain No Gain, Orly VIP ja Poshen pikakuivattaja.

Pohjustin kahdella kerroksella Nail Envya ja kahdella kerroksella Ragea, joka on kyllä unelma levittymään ja kuivumaan. Tarkoituksena oli tehdä rankalainen pinkeillä kärjillä. No, ei ihan tullutkaan sitä. ;) Tajusin onneksi ajoissa, etten varmasti saa kauniisti kaartuvaa rajausta vapaalla kädellä. Tämän lisäksi keskisormen kynsi on muita lyhyempi ja näyttäisi hassulta. Pysytellään suorissa viivoissa.

On suorissakin tarpeeksi haastetta. Pinkki vaihtui tummempaan No Spain No Gainiin, jotta kynnet sopisivat mekkoon. Tiedossa oli siis mummoni synttärit. Rajasin noin kolmasosan kynnestä, lakkaa taas kaksi kerrosta. Minipullot on käteviä tälläisissä osalakkauksissa, kun säälittävillä siveltimillä koko kynnen lakkaaminen ei ole niin kivaa.

Eihän siitä rajasta piikkisuoraa tullut, joten apuun jokaisen harakan rakas ystävä. Taputtelin rajakohtaan kaksi kerrosta VIP:a, joka on juuri sopivasti saman sävyinen pohjalla olevan Ragen kanssa. Kauempaa raja näyttää tarkoituksella tehdyn rosoiselta. ;) Päälle vielä kaksi kerrosta Poshea.

Kynnet on saaneet kivasti pituutta vasemmassa kädessä (jos sitä keskisormea ei lasketa). Selvästi talvi jäämässä taakse! Oikean käden kynnet ovat hieman lyhyemmät, mutta hyvin tasaväkiset niin sitä ei huomaa.

Tykkäsin näistä kynsistä. Taidan tehdä tälläiset jollain muilla väreillä ensi viikonlopuksi, kun on kavereiden häät. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply shiny keskiviikko 5. toukokuun 2010 at 21:52

  aika kiva toi orly VIP:)

  harjottelulla se rajojen teko alkaa mennä paremmin (tosin ei se minullakaan vielä läheskään täydellisesti mene:P), mutta ei toikaan näyttänyt pahasti menevän..

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 5. toukokuun 2010 at 22:24

  VIP on tosi suloinen. :) Tarttisin kaksi oikeaa kättä, jotta lakkaaminen olisi helpompaa!

 • Reply norppa perjantai 7. toukokuun 2010 at 21:20

  Ompa kivannäköinen lakkaus, voisin itsekin kokeilla jotain tuollaista. Värejä vaihtamalla tämmösestä saa tosi erilaisia, eikä ole liian vaikea lakkaus :)

 • Leave a Reply