Loppuneet

Elokuu 2012

Pitkästää aikaa! Olen hengissä, kai? Vähän on kiirettä pukannut.. :) Kasataan elokuu kokoon ennen kuin on jo lokakuu.

Kävin heti alkukuusta kampaajalla, jotta pääsin uudella tukalla reissuun. Viime syksynä (muistaakseni lokakuussa) ostamani Pureologyn shampoo ja hoitoaine on melko lopussa, joten ostin valmiiksi uudet odottamaan. Pureologyssa ei ollut mitään vikaa, mutta kaipasin vaihtelua, joten nyt vuoroon Redkeniä. Smooth Down Shampoo (300ml / 29,25€) ja Smooth Down Conditioner (250ml / 30,75€). Nämä ovat kuvauksen mukaan ”anti-frizz smoothing for very dry/unruly hair”. Hah, kuriton! Se voisikin olla hyvä adjektiivi kuvaamaan hiuslaatuani.

Kävin Stokkalla hakemassa reissua varten kasvoille aurinkosuojaksi Lumene Vitamin C+ High Protection Primer SPF30 (30ml / 19,90€) ja kropalle nopeasti imeytyväksi kosteusvoiteeksi Garnier Intensive 7 Days Refreshing Gel-Cream (250ml / 4,50€). Molemmista olen lukenut paljon kehuja, joten toivottavasti toimivat hyvin!

Anttilasta menin hakemaan kasvovettä. Tällä kertaa kokeiluun valikoitui No7 Soft & Soothed Gentle Toner (200ml / 6,95€), joka on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle. Tsekkasin, ettei kasvovesi sisällä alkoholia ja samalla tajusin.. pumppupullo! Jes! Minulla oli luppoaikaa ja jäin tutkimaan meikkivalikoimaa. Siitä seurasi pari hankintaa: Maybelline Color Sensational Shine sävyssä 445 Mango Diamonds (10,50€) ja Maybelline Super Stay 10H Tint Gloss sävyssä 180 Lasting Pink (10,5ml / 9,90€).

Olen innoissani molemmista huulimeikeistä, ihania sävyjä ja ihanat koostumukset!

Clas Ohlsonilta löytynyt näpsäkkä Travel Kit (7,95€) esiteltiin jo täällä. :)

Kentältä vakio-ostoksia: Sensai Silk Emulsion Moist (100ml / 54,40€) ja Sensai Sponge Chief (9€). Lisäksi ostin kauan himoitsemani Shiseidon Perfect Foundation Brushin (27€), mutta se ei tainnut tulla juurikaan halvemmaksi ostettuna kentältä.

Viimeinen pikakuivattaja alkoi tahmaantumaan ja aluslakkaa joutui kaivelemaan pullosta eli uusia tilaukseen! Luotan päällyslakkana täysin Seche Viteen (14ml / $5,99), joten päätin testata osaako sama pulju tehdä myös täydellistä aluslakkaa. Päädyin perinteiseen aluslakkaan ja heikkoja liuskottuvia kynsiä korjaavaan hoitolakkaan; Crystal Clear Base Coat (14ml / $5,89) ja Perfect Nail 2 Rebuild (14ml / $7,89). Tilasin kaikki neljä pulloa samalta myyjältä eBaysta ja yhteensä koko paketille postikuluineen tuli hintaa noin 30 euroa. Aina kynsilakan vaihtamisen yhteydessä joudun nyppimään kynsistä irtoavia liuskoja irti, jotta saisin lakat levittymään nätisti. Toivon todella, että Rebuild onnistuu liimaamaan kynnen kerroksia takaisin toisiinsa niin kuin lupailee. Palaan asiaan myöhemmin fiksumpana. :)

Loppuneita ei montaa ehtinyt kertyä.

Real Aloe Spray 227ml / iHerbista ostettu muutaman dollarin maksanut aloespray oli ihan jees, mutta en jää ikävöimään.
The Body Shop Strawberry Shower Gel 60ml / Ilmainen kylkiäinen teki selväksi, että tämä mansikkatuoksu ei ole minun juttuni. Haisee nenääni sille kauhealle mansikkaliköörille mitä tungetaan kaikkiin ällöttäviin punaisiin mansikkabooleihin.

Sensai Silky Purifying Cleansing Oil 150ml / Rakas lempparini! Täydellisestä puhdistusöljystä voi lukea täältä. :)
Sensai Sponge Chief 1kpl / Hehe hyvä kuvata valkoisella pöydällä valkoisen pullon vieressä, vähänkö näyttääkin käytetyltä! Oikeasti rätti on valkoinen ja kyllä, pesen sitä usein.. Eli oli aika vaihtaa uuteen. Rakkausrätti tarvitsee vielä oman hehkutuspostauksen.

Biotherm Skin Ergetic Signs of Fatigue Repairing Concentrate 30ml / Tästä ihan kivasta seerumista ehdin jo kirjoitella täällä.
Clarins HydraQuench Cream-Gel Normal to Combination Skin 5ml (näytekoko) / Sekaihon geelivoide toimi hyvin päivävoiteena kesällä. Tykkäsin koostumuksesta paljon, tuntui freesiltä ja imeytyi hetkessä. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply