Ekokosmetiikka, EQ, Evolve, Flow Kosmetiikka, Hiukset, Ihonhoito, Jolie Box, Misellivedet, Ravintolisät, Shampoot, Vartalokuorinnat

Lokakuun Jolie Box

Sorry radiohiljaisuudesta muruset. Vetäisin ensin hirveän työputken ja sain sen jälkeen puolisolta jäätävän miesflunssan. Nyt makaan neljättä päivää sohvalla ja mietin, että helpottaako tää ikinä. Mutta ruoditaan boksit läpi! Ensin tänään Jolie Box ja huomenna Bette Box. Ensifiilikset molemmista sai heti pakettien saavuttua mun instastorysta.

Lokakuun boksin teema oli ”Your body is your temple”, joten odotin ihanaa hemmottelupakettia vartalolle – samaan tapaan kuin viime kuussa oli mahtipaketti kasvoille. No ei ihan mennyt niin kuin ajattelin. :)

Evolve Liquid Crystal Micellic Cleanser (näyte 30ml) – Aloitetaan iloisesti boksin mielenkiintoisimmasta tuotteesta eli Evolven misellivedestä! Tästä on myynnissä sekä 100ml normaalikoko että tämä 30ml näyte/matkakoko. Pullo lupailee miselliveden sisältävän hyaluronihappoa, granaattiomenaa ja ruusua, mutta tässä pikkupullossa ei ole inciä (löytyy kuitenkin Jolien sivuilta). Molemmissa pullokoissa on pumppu, jee! Sen verran mitä nenäni haistaa, tuoksu on miedohko ja luonnonkosmetiikkamainen. Otan käyttöön aamuputsariksi. Tykkään Evolven yksinkertaisista pulloista, kohtuullisista hinnoista ja toistaiseksi kaikki kokeilemani tuotteet on olleet hyviä.

Flow Kosmetiikka Dark Coffee Organic Himalayan Salt Body Scrub (300g) – Täysikokoinen Flow’n suolakuorinta oli boksin ainoa tuote, jonka yhdistän vartalon hemmotteluun. Ihana tuoksu ja varmasti tehokas tuote! Kuorinnan pohjana on suolan ja kahvin lisäksi sheavoita ja kookosöljyä. (Muistakaa vaan varoa, jos iho on jostain rikki – vaikkapa sormet paperihaavoilla – koska suola kirvelee.) Tästä on myynnissä myös muita tuoksuja kuin kahvi, esimerkiksi piparminttu, kookos-sitruuna, mansikka-lime ja vanilja-appelsiini.

Herbal Gem Depuraseve Detox-kuuri (250ml) – Tämä itseasiassa suututti mut. :D En ole detox-tyyppiä, enkä halua boksistani detoxia, vaan herkkuja! Olisi ollut mielummin raakasuklaata tai vaikka jotain ihanaa yrttiteetä. Mutta tuotteeseen. Paketissa ei lue mitään suomeksi, eikä edes englanniksi. Ymmärrettävät käyttöohjeet löytyy siis vain mukana tulleesta saatekirjeestä, mutta siinäkään ei ole tarkkaa sisältöä. Saatteesta käy kyllä ilmi, että tämä pohjautuu koivunmahlaan, jonka lisäksi mukana on koivunsilmu- ja mustaherukansilmu-uutetta. Saatteessa ei mainita, että liuoksessa on 12% alkoholia. Annostuksena aikuisille kolmen viikon ajan ruokalusikallinen aamuisin, joko sellaisenaan tai veteen sekoitettuna. Aikuisille korostettuna siksi, että ohjeen mukaan annostus lapsille on teelusikallinen. Anteeksi, mutta ei kai kukaan anna lapselleen detox-kuuria?! Huhhuh. En löytänyt tätä myynnistä mistään suomalaisesta verkkokaupasta.

EQ Sulfate-free Shower Shampoo (100ml) – Viimeisenä shampoota, joka ei mun mielestä oikeen sovi teemaan, vaikka tällä kuinka voisi pestä myös kropan. Ehkä mun nihkeään suhtautumiseen vaikuttaa se, etten ole yhtään innostunut luonnonkosmetiikan hiustuotteista (ja varsinkaan pesutuotteista, koska en saa niillä kaikkia synteettisiä muotoilutuotteita pois). En löytänyt tätäkään mistään myynnistä.

Mukana oli myös yksi seeruminäyte.

Jolien mukaan boksissa on mukana treenikassiin suunniltetuja monitoimituotteita. No misellivesi joo, mutta shampoo on shampoo ja ei kai kukaan raahaa kuorintaa salisuihkussa käytettäväksi? Olisin itse nähnyt hemmottelusetin paljon paremmin sopivana tähän pimeään syksyyn. Vartalokuorintaa ja -voidetta tai -öljyä, raakasuklaata tai teetä, ehkä joku jalkakylpyjuttu, miksei vaikka tuoksukynttilä.. Ymmärrätte pointin. :) No, mennään eteenpäin ja ehkä ensi kuun boksi kolahtaa muhun yhtä hyvin kuin syyskuun boksi. Laskin boksille arvoksi vähän päälle 50 euroa, mutta se oli hieman hankalaa, kun puolta tuotteista ei saa mistään täältä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Lilya lauantai 21. lokakuun 2017 at 14:54

  Onneksi en ole boksia tilannut, mutta jos olisin, niin olisi lähtenyt palautetta koska 1) detox on valitettavasti pelkkää vedätystä eikä ole olemassa mitään biologista mekanismia, jolla se voisi edes toimia, 2) detox lapsille lähentelee moraalittomuutta ja 3) varsinkin pikkulapsilla maksa ei hajota alkoholia juuri ollenkaan, joten alkoholia sisältävät tuotteet on vain hyvin huono idea.

  • Reply Myy maanantai 23. lokakuun 2017 at 21:01

   Tämä! Mutta peukku siitä, että Jolie vastasi samantien mun instastoryn kitinäpalautteeseen. :)

 • Reply Tuuli 💙 lauantai 21. lokakuun 2017 at 17:57

  Heh, mun detox-purkki on jököttäny työpöydällä saapumisesta saakka ja vissiin jököttää siinä ikuisuuksiin, koska mä en yksinkertaisesti osaa tehdä sillä mitään! :D Ei puhettakaan et joisin sen!!! XD Mutta ei paha lapsus Jolie Boxilta, tä on mun mielestä EKA huti koko mun tilaus historiassa ja mä oon tilannut alusta asti. Näillekin on haluajansa vaikka ite en osaa edes juoda sitä :) Flown suolakuorinta oli kyllä ihana <3

  • Reply Myy maanantai 23. lokakuun 2017 at 21:02

   Hei ihana Tuuli! <3 Oot ihan oikeassa, tämä oli ensimmäinen varsinainen moka, mitä Jolie Boxin historian aikana on tullut.

 • Reply Kaisuli / Siamese Lipstick maanantai 23. lokakuun 2017 at 21:31

  No joo oli vähän floppi! Tota misellivettä ois kyllä kiva testata, samaa mieltä kanssasi Evolvesta.

 • Leave a Reply