China Glaze, DUO, Huulimeikit, MAC, Silmämeikit

MAC part 2

Kuten viimeksi totesin, peli on menetetty.

Kävin marraskuun alkupuolella (vahingossa) shoppailemassa MACilla. Oikeasti menin vain hakemaan Robertsista kahvia ja ohi kävellessäni huomasin, että Nocturnals-huulikiiltoseteistä oli myyty loppuun muut sävyt paitsi juuri se Temptaliasta himoitsemani koralli. O-ou, ostopäätös oli tehty. 

MAC Nocturnals Lip Gloss Set Coral maksoi 35 euroa. Siihen kuuluu neljä huulikiiltoa, joista yksi on dazzleglass ja loput cremesheen glass’ja. Söpöt pikkukiillot (2.4g) on juuri sopivia työkäyttöön. Tai no ei nämä nyt kamalan pieniä ulkomitoiltaan ole, mutta menee jakun taskussa. Vasemmalta Moth to Flame, On The Scene, Star Quality ja Night Is Young.

Tässä vielä vähän kevyemmin levitettynä. Vasemman puoleinen Dazzleglass on selvästi muita tahmeampaa ja siinä on sivellin (olen huulikiilloissa aplikaattorityttö), joten tuskin tulen ostamaan niitä lisää. Ai että nämä tuoksuu hyvälle toffeevaniljalle, jolle kaikki MACin huulimeikit taitaa tuoksua. :)

Kun kerta tiskillä olin, ostin myös vihdoin ripsiliimaa. DUO Eyelash Adhesive (14g / 11,50€) kestänee pienen ikuisuuden.

Sain vielä kylkiäisenä todella söpön ja todella minin MAC Zoom Lash Mascaran. Kynsillä on muuten se China Glazen ihana yhdistelmä mitä juuri hehkutin: kultainen Mingle With Kringle ja glitterinä Your Present Required.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa keskiviikko 11. joulukuun 2013 at 06:24

  Peukku menetetylle pelille! :)

  Jouluna tavaratalojen kosmetiikkaosastot muuttuvat aina kuukauden ajaksi huurretuksi karkkimaaksi, jossa jokaisen paketin kulmaa tekisi mieli pikkuisen puraista. Onneksi se on kohta ohi. :)

  • Reply Myy keskiviikko 11. joulukuun 2013 at 10:54

   Ihan totta! Mutta kun se on ohi, alkaa alennusmyynnit.. :)

 • Reply Ilona keskiviikko 11. joulukuun 2013 at 09:29

  Tuota settiä saatoin minäkin himoita-hillitsin kuitenkin itseni ja pitäydyin ”fiksusti” luomiväreissä. :D

  Miten voi olla noin pienisöpö ripsari? Ja ah,noi kynnet! Your present required on pyörinyt mun käyttämättömät-laatikossa jo pitkään,ehkä olisi aika korkata..

  • Reply Myy keskiviikko 11. joulukuun 2013 at 10:54

   Fiksu tyttö :D Kannattaa korkata! Heti!

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick keskiviikko 11. joulukuun 2013 at 15:44

  Miten voikin olla setti nätissä pakkauksessa! En yhtään ihmettele että ”sorruit” :)

  • Reply Myy torstai 12. joulukuun 2013 at 22:08

   Nyt nätti rivi on jo epätäydellinen, kun yksi on korkattu käyttöön. Buhuu ;)

 • Reply Päivi torstai 12. joulukuun 2013 at 21:46

  En voi olla hieman hykertelemättä. ;) Tervetuloa MAC-hullujen kerhoon! Rahanmeno tosiaan on taattua. Kiinnostaa kovasti tietää mihin MACin tuotteisiin tykästyt tulevaisuudessa eniten. Mulle poskipunat ovat olleet tähän asti pahin ongelma… ehkä heti luomivärien jälkeen, joista tosin olen nyt päässyt jo yli.

  • Reply Myy torstai 12. joulukuun 2013 at 22:11

   Tällä hetkellä tuntuu, että tulen ainakin alkuun sortumaan siveltimiin (ne lisääntyi juuri neljään hups) tai luomiväreihin, joita kävin juuri ostamassa kaksi. Tai ostin yhden, mutta se oli niin orpo, että hain heti seuraavana päivänä sille kaverin. Mutta yritin olla fiksu tyttö ja otin sen neljän napin tyhjän paletin jättimäisen 15 sijaan.. Eli kohta haen uuden isomman :D

  Leave a Reply