Estee Lauder, Hamstraus, Ihonhoito, Lumene, Maybelline, Meikit, Nivea, Shiseido, Shu Uemura

Hullujen päivien ostokset

Listasin tärppejä ennen hullareita, mutta mitä sieltä lopulta tarttui mukaan?

Shiseidon Ibuki-linjan uudehkon yönaamion hankkimista olen miettinyt jo pidempään, joten se oli varma nakki. Sarja on mielestäni hyvin samanhenkinen kuin Sensain Silk-linja ja olen tykännyt kaikista testaamistani tuotteista.

Ostin myös Shiseidon ripsitaivuttimet, koska huomasin 8 vuotta palvelleen Shu Uemuran taivuttimen pinnotteiden kuluneen pahasti puhki. Shiseido ja SU on todella eri mallisia keskenään, joten olen vielä järkyttyneessä totutteluvaiheessa. SU on hyvin kaareva, joten Shiseido tuntuu hämmentävän suoralta ja olen monesti meinannut jättää ihoa väliin.

Estée Lauderin Advanced Nigh Repair -testisetissä on putsari, seerumi, sy-voide ja ihastuttavia hoitokapseleita. Olen aikaisemmin testannut sarjasta pikkuisen näytteen seerumia ja ihastuin siihen, joten halusin päästä edullisesti kokeilemaan muitakin sarjan tuotteita.

Maybellinen parasta-ripsaria-ikinä ostin yhden putkilon, mutta ehkä olisi pitänyt napata kaksi, koska tämä meni suoraan käyttöön.

Ja lopuksi vielä peruskauraa! Edellinen Nivean sy-putsari oli juuri loppumassa, joten yksi käyttöön ja yksi kaappiin jemmaan. Tämä on ehdoton lempparini, koska se liuottaa vedenkestävän ripsarin nopeasti, eikä kirvele silmissä. Päädyin ostamaan myös jättitonkan Lumenen misellivettä, kun se osoittautui varsin toimivaksi korvikkeeksi Biodermalle. :)

Näiden lisäksi ostin yhden paidan, kotihousut ja karkkia. Enkä ostanut mitään normaalihintaista, wuhuu! En myöskään ostanut yhtään vartalovoidetta, josta voisi jopa huolestua..

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply JonnaH. maanantai 24. huhtikuun 2017 at 12:46

    Shiseidon naamio on jotain niin parasta, mulla on jo toinen purkki menossa. <3

    • Reply Myy maanantai 24. huhtikuun 2017 at 18:52

      Sun kehut olikin se mikä sai mut innostumaan tästä! <3

    Leave a Reply